Το χρέος του ο Άρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε εύκολα 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη και 19η στη Stoiximan.gr Football League σημείωσε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα με 2-0 για την 27η αγωνιστική και μείωσαν εκ νέου στους έξι βαθμούς τη διαφορά τους από τη Λαμία. Αυτή για την ομάδα του Ευόσμου ήταν η έκτη σερί ήττα, ύστερα από αυτές που προηγήθηκαν με Απόλλωνα Σμύρνης, Πανσερραϊκό, Αχαρναϊκό, ΟΦΗ και Λαμία. Τα γκολ του Άρη σημείωσαν οι Τάτος και Ίλιτς.

Ο Αρης ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ. Κινητήριος μοχλός ως συνήθως δεν ήταν ο Τάτος, αλλά ο Τζανακάκης από την δεξιά πλευρά. Προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στο 11' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά τον νίκησε ο Γιακουμής. Στο 16' οι «κίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καράμπελα από τον Βουτσιά, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Εντέλει το 1-0 έγινε στο 24ο λεπτό ύστερα από καταπληκτικό σουτ του Τάτου. Ο αρχηγός των Θεσσαλινικέων εξαπέλυσε «κεραυνό» έξω από την περιοχή και κάρφωσε τη μπάλα στην αριστερή γωνία. Έξι λεπτά ήρθε και δεύτερο γκολ, από εξαιρετική σέντρα του Τζανακάκη και κεφαλιά του Ίλιτς, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ του Αγροτικού, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Καλύτερος ο Άρης στο πρώτο 45λεπτο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Αγροτικό Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και επεδίωκε να βρει τρόπο να φτάσει στην εστία του Διούδη. Η ομάδα του Ευόσμου είχε το σουτ του Τεγούση που πέρασε ψηλά άουτ στο 52', το χτύπημα φάουλ του Φιλίπε στπ 57' που πέρσε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, στο δεύτερο μισό, στο 61', όταν το σουτ στην κίνηση του Παυλίδη εξουδετέρωσε ο Γιακουμής.

Στο 69' ο Άρης έφτασε κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Ο Τάτος έφυγε πίσω από το χώρο της μεσαίας γραμμής και με τρομερή ταχύτητα μπήκε στην περιοχή του Αγροτικού, έκανε το πλασέ, αλλά ο κίπερ των «πρασίνων» έδιωξε με το σώμα. Ο Αγροτικός προσπάθησε να απειλήσει στο 75' με στατική φάση, όταν ο Τάι εκτέλεσε φάουλ, ο Πάτο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 86' ο Μιλούνοβιτς προσπάθησε με λόμπα να γράψει το 3-0, αλλά αστόχησε. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: (24' Τάτος, 30' Ίλιτς)

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Ρόβας, Πίτου, Τάτος, Ντούνης (72' Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (80' Ντόγος), Ίλιτς (67' Καπνίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (69' Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκοτοβός, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (69' Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φελίπε, Μέρντοβιτς (46' Χατζής).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Δεμερτζής (Πέλλας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 02:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep