«Ζωντανός» με ανατροπή

Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε με 2-1 του Κισσαμικού, που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Την τέταρτη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League πανηγύρισε την Κυριακή (23/04) ο Πανελευσινιακός, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Κισσαμικό στο γήπεδό του αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρέμεινε «ζωντανός» στη «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Κρητικοί λόγω της αποβολής του Γιαλούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Αήττητο για τρίτο συνεχόμενο ματς μετά από εκείνα με Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό έμεινε το σύνολο του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής είδε την ομάδα του να παίρνει το «τρίποντο», να ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και να προσπερνά στον πίνακα την Καλλονή. Από την άλλη, οι Κρητικοί, που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μία νίκη που θα τους βοηθούσε να τελειώνουν πιο γρήγορα με την παραμονή και έμειναν στους 29 βαθμούς.

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο να μην δυσκολεύουν τον Λαζαρίδη. Με το «καλημέρα» της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Στογιάνοφ, που είχε μπει αλλαγή στο 15’ στη θέση του τραυματία Νικόλτση, να γράφει το 0-1 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Μαρτίνεθ.

Ο Πανελευσινιακός ωστόσο απάντησε στο 61’ με τον Αγγελούδη να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Πρίντεμπς και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Λαζαρίδη. Στο 76’ άλλαξαν οι αιρθμητικές ισορροπίες, καθώς ο Γιαλούδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Κισσαμικό με δέκα παίκτες. Από το φάουλ που έγινε αμέσως μετά η μπάλα κατέληξε κόρνερ υο οποίο εκτέλεσε ο Σταματάκης και ο Κολόκας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «σταχυοφόρους».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 61’ Αγγελούδης, 77’ Κολόκας - 47’ Στογιάνοφ

Κόκκινη: 76’ Γιαλούσης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης (73' Ζέλιος), Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Αγγελούδης (86’ Τσίγκρος), Αρναούτογλου, Νίασον (46’ Κασνέτση).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Γκούμας, Μαρτίνεθ, Μάντζης (68’ Βλάχος), Νικόλτσης (15’ Στογιάνοφ), Μίλιτς (64 ’Κίκε).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας), Σταματάκος (Λακωνίας).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep