Ελπίδα... αντεπίθεσης

Ο ΑΟ Τρίκαλα «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (2-0) το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα άφησαν αρκετά πίσω τον ΑΟ Τρίκαλα σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί δεν τα παρατάνε. Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης στροφής με την Αναγέννηση Καρδίτσας «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση - νίκη (2-0), έφτασαν τους 21 πόντους και έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να κάνουν την αντεπίθεσή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φίλοι του ΑΟΤ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρά το εργάσιμο της ημέρας, έδωσαν το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο. Είδαν, λοιπόν, τους ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη να φεύγουν νικητές από το θεσσαλικό ντέρμπι στο οποίο η επικράτηση έχει πάντα διπλό όφελος. Υπενθυμίζεται ότι τα Τρίκαλα έχουν να δώσουν και το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό, ενώ η ΑΣΑ το ματς της 10ης στροφής με τον ΑΟΧ. Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στις 4 αγωνιστικές.

Παρουσία περίπου 1.500 οπαδών ο ΑΟ Τρίκαλα γνώριζε ότι άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπήρχε, ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είδαν στο 8' να ακυρώνεται γκολ του Κουσκουνά ως οφσάιντ, αλλά στο 33' ήρθε το 1-0 με τον... νεοεισελθόντα, Αρναρέλλη.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε στο 29' στο ματς τον Αρναρέλλη στη θέση του Σανδραβέλη, με τον Μπαϊκαρά να γυρνά σε ρόλο δεξιού μπακ. Τρία λεπτά μετά ο πρώτος σέντραρε και στην απομάκρυνση της μπάλας ο Μάιγκα ανέτρεψε τον Κουσκουνά. Με εκτέλεση πέναλτι του Αρναρέλλη ο ΑΟΤ πήρε το προβάδισμα. Το τρίποντο για τους «κυανέρυθρους» «κλείδωσε» ο Κουσκουνάς στο 42'. Ο Ρομπέρ έβγαλε τη μπαλιά και ο επιθετικός των γηπεδούχων με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Πρίφτη. Έτσι, όπως και στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, οι Αρναρέλλης, Κουσκουνάς έδωσαν σαφές προβάδισμα στα Τρίκαλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Γιάννης Μάγγος πέρασε στον αγώνα τους Χαλκιαδάκη, Τσιλούλη για να πιέσει, όμως η Αναγέννηση τη μεγάλη φάση δεν τη δημιούργησε, παρά την υπέρ της κατοχή μπάλας. Οι γηπεδούχουι κράτησαν εύκολα το προβάδισμα έως το φινάλε και ελπίζουν ότι η νίκη αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα για την αντεπίθεση και τη μείωση της διαφοράς από τις πρώτες θέσεις.

Στο 82' ο Αρναρέλλης είδε δεύτερη κίτρινη μέσα σε 10 λεπτά και αποβλήθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Μπλέντι Μούτσα της Αναγέννησης, που είδε κόκκινη κάρτα στο 87'.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 33' (πέν.) Αρναρέλλης, 42' Κουσκουνάς
Ακυρωθέν γκολ: 8' Κουσκουνάς
Κόκκινη: 82' Αρναρέλλης (2η κίτρινη) - 87' Μπλέντι (2η κίτρινη)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (29' Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78' Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58' Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής (67' Τσιλούλης), Ντιατά, Μπιτέλης (79' Ντεμπελέ), Κρητικός.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Καραλής (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep