Πάλι την πάτησε στο τέλος

Ο Μπράνα Ίλιτς σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για τον Άρη που δεν στάθηκε ικανό να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με τον Αγροτικό. Ο Μπράνα Ίλιτς σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για τον Άρη που δεν στάθηκε ικανό να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με τον Αγροτικό.

Ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία (1-1) και με τον Αγροτικό, χάρη σε γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε ο Άρης την τετράδα των δύσκολων αγώνων που θα του έδινε την ευκαιρία να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο από τον Άγροτικό Αστέρα και έμεινε στο 1-1 στον Εύοσμο. Το εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής ήταν ευκαιρία για τους «κίτρινους» να μειώσουν την ψαλίδα, όμως αν η Λαμία την Πέμπτη (16/02) επικρατήσει του Πανσερραϊκού, τότε θα απέχουν έξι πόντους από την τροχιά ανόδου.

Ο Μπράνα Ίλιτς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Άρη με ένα εκπληκτικό γκολ στο 52ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα.

Ο Φελίπε στο 86ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην άμυνα των «κίτρινων» και με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Στον χρόνο που απέμενε οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιο κίνδυνο για να πάρουν πάλι το προβάδισμα και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική δέχτηκαν γκολ στο φινάλε και έκλεισαν μία τριάδα αγώνων με την απογοητευτική συγκομιδή των δύο πόντων.

Οι «σταχυοφόροι» από την πλευρά τους είχαν την πρώτη φετινή απώλεια εντός έδρας μετά από 7 διαδοχικές νίκες. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησαν και η προσπάθειά τους απέφερε καρπούς, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μία ακόμα ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ 1-1
  • ΣΚΟΡΕΡ: 86' Φελίπε - 52' Ίλιτς
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκολής, Τάι, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας (85' Βουτσιάς), Τεγούσης, Μέρντοβιτς (64' Πάτο), Γκέσιος (82' Φελίπε).
  • ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης (89' Καπνίδης), Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ίλιτς, Πίτου, Τάτος (84' Ραούλ Μπράβο), Μιλούνοβιτς (65' Νέτο), Μπαργκάν.
  • Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσίσογλου (Πέλλας)
Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep