Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθάρισε σε έξι λεπτά

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν ακόμη μια εκτός έδρας επιτυχία τους. Αυτή τη φορά στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν ακόμη μια εκτός έδρας επιτυχία τους. Αυτή τη φορά στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Η Παναχαϊκή με δύο γκολ έβαλε βάσεις νίκης από το πρώτο ημίωρο και ο Αγροτικός Αστέρας απλά κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Τρεις ακόμη βαθμούς που την φέρνουν πιο κοντά στον στόχο των πλέι οφς του πρωταθλήματος πήρε η Παναχαϊκή στον Εύοσμο χάρη στα γκολ που σημείωσε στην αρχή της αναμέτρησης έπειτα από ένα "χαλαρό" ξεκίνημα. Ο Ντίνας εκμεταλλεύθηκε την μπαλιά του φουρτάδο στην πλάτη της άμυνας και ίσως το λάθος του βοηθού και έκανε με πλασέ το 1-0 για την Παναχαϊκή. Εξι λεπτά αργότερα ο Φατιόν ήταν ο δημιουργός και ο Φουρτάδο πήρε τον ρόλο του εκτελεστή για το 2-0.

Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε την άμυνα της Παναχαϊκής και έχασε ευκαιρίες. Παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από είκοσι λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Φατιόν στο 67ο λεπτό ο Αγροτικός Αστέρας δεν έφτασε στο δεύτερο γκολ και την ισοφάριση. Το γκολ ήρθε από τον Σαχινίδη στο 69ο λεπτό που εκμεταλλεύθηκε την επαναφορά της μπάλας έπειτα από δοκάρι του Καρακατσάνη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Παπαδόπουλος Γ., Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βουτσάς, Τσάτσας, Καπνίδης(46΄Σαχινίδης), Καρακατσάνης, Βοσκόπουλος, Βαφέας(79΄Οκομούσης), Καθάριος(80΄Καθάριος)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ντίνας(81΄Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο(72΄Βλασόπουλος), Φατιόν, Κοιλιάρας, Ουαταρά(90΄Κοκκίνης)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2012 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep