Στο τέλος πάλι... Άρης

Ο Άρης επικράτησε 2-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Καπνίδη. Ο Άρης επικράτησε 2-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Καπνίδη.

Στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Χανιά ο Άρης με γκολ του Καπνίδη και πήρε τη νίκη με 2-1.

Είδε και... έπαθε ο Άρης για να πανηγυρίσει το τρίποντο κόντρα στο μεγάλο αουτσάιντερ, τον ΑΟ Χανιά. Οι «κίτρινοι» έπαιξαν με τη... φωτιά, αλλά ο Αντώνης Καπνίδης, ξελάσπωσε για δεύτερη φορά τους Θεσσαλονικείς προερχόμενος από τον πάγκο. Όπως είχε κάνει κόντρα στον Κισσαμικό, έτσι και το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέρασε ως αλλαγή και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε τον Άρη από τη γκέλα, διαμορφώνοντας το 2-1.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, αλλά και κόντρσ σε όλες τις προβλέψεις ο ΑΟ Χανιά προηγήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έβαλε δύσκολα για ακόμη μια φορά στον Άρη. Ο Ζέρης ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από προσπάθεια του Ανδρέα Σταματή στο 20ο λεπτό και άγχωσε τους γηπεδούχους. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν βοήθησαν στο να παίξει πιο απλά και έψαξε την ισοφάριση με όλους τους τρόπους. Αυτή ήρθε στο 40ό λεπτό με σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή, αλλά αυτό δεν «ξεκλείδωσε» την άμυνα του ΑΟ Χανιά που του αρκούσε και η ισοπαλία.

Η κλειστή τακτική της ομάδας της Κρήτης έδειχνε πως θα άντεχε μέχρι το τέλος, αλλά ο Καπνίδης είχε αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις να χαρίσει τη νίκη με μια προβολή μέσα από την περιοχή. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μια πολύ ωραία σέντρα του Τάτου και το λάθος του Ζόρο που στην προσπάθεια του να διώξει έστρωσε στον 24χρονο για το 2-1.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη για τον Άρη, που θα κάνει γιορτές σε τροχιά ανόδου και στη 2η θέση, δύο πόντους πίσω από τη Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» από την άλλη πλευρά, έδειξαν ανταγωνιστικοί, αλλά επιστρέφουν στη βάση τους με την... προσπάθεια και αναμένουν ενίσχυση για να κερδίσουν θέσεις στη βαθμολογία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΡΗΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: 40’ Τάτος, 91' Καπνίδης – 20’ Ζέρης
ΔΟΚΑΡΙ: 16' Ντούνης - 6 ' Τσουκάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τσουμάνης (67' Τζιμπούρ), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Μπαργκάν, Τάτος, Παυλίδης (87' Καπνίδης), Ντούνης (73' Μιλούνοβιτς), Ίλιτς.

AO XΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης (89' Ζόρο), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (67' Ντούμος), Σιάννης, Σταματής, Βαρούχας (55’ Νικολόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκουγκούδης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίσης (Γρεβενών), Ζιγκερίδης (Σερρών)

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep