Τους «ξεκλείδωσε» με Όγκμποε

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναιγιάλειο έστω με το ισχνό 1-0.

Με τρίποντο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2016 ο ΟΦΗ, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 στο Ηράκλειο του Παναιγιάλειου. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 14 βαθμούς, ενώ οι Αιγιώτες έμειναν στους 5. 

Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή, είχε την κυκλοφορία, αλλά δυσκολευόταν αισθητά να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία. Οι Κρητικοί είχαν ''χτίσει'' 3-4 επιθέσεις, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα όμως δεν είχαν ρυθμό. Από τη μεριά του ο Παναιγιάλειος δεν είχε διάθεση να κλειστεί, ωστόσο είχε παθητικό ρόλο. Καλή στιγμή ήταν αυτή του 21' όταν ο Αντουκόρ αιφνιδιάστηκε στο δεύτερο δοκάρι και δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά. Στο 25' και στο 30' τα σουτ του Κιάσσου δεν απέφεραν αποτέλεσμα, ούτε αυτά των Όγκμποε (35') και Μιλοσάβλιεβ (39').

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο ο ΟΦΗ ήταν υπερηχητικός. Μπορεί να έβαλε μόνο ένα γκολ, αλλά σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες. Στο 51' έγινε το 1-0. Από εξαιρετική πάσα του Μιλοσάβλιεβ ο Όγκμποε έπιασε το βολ πλανέ και άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά ο σκόρερ του ΟΦΗ έκανε την κοντινή προβολή, αλλά ο Στρέζος απομάκρυνε σε νέα εξαιρετική ευκαιρία. Στο 63' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Κομεσίδη και επέμβαση του Στρέζου.

Οι Κρητικοί είχαν εγκατασταθεί στα καρέ των Αιγιωτών και με συνεχόμενες σέντρες από αριστερά και δεξιά προσπαθούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος, οι Ηρακλειώτες συνέχιζαν να είναι το αφεντικό του ματς και πίεζαν κυρίως από τα αριστερά με Βαλλιάνο και Όγκμποε. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη, κλείνοντας με θετικό τρόπο το 2016.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Αντουκόρ, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (71' Βαλλιάνος), Όγκμποε, Βουό (90' Βρεττός), Ράντι (81' Μάνος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Κοντοές, Βλάχος, Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Ξόμπλιος (59' Μωυσίδης), Κατίδης (88' Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Σκαρτσίλας (78' Μπουρλάκης).

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep