Ματσάρα στις Σέρρες!

Αγγλικό… σκορ και ανατροπές με… βροχή από γκολ στη νίκη (4-2) του Πανσερραϊκού επί του Παναιγιάλειου στις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός αν και προηγήθηκε του Παναιγιαλείου με τον Κάκκο από το 22’, όχι μόνο ισοφαρίστηκε στο πρώτο μέρος, αλλά βρέθηκε να χάνει με 2-1 από το 62’. Τα δύο προσωπικά τέρματα του Κρητικού (33’, 62’), ωστόσο, δεν ήταν αρκετά για τους φιλοξενούμενους, αφού οι Σερραίοι όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τσιμίκα στο 67’, αλλά και να γυρίσουν το ματς, με πρωταγωνιστή τον Κανούλα. Ο τελευταίος έβγαλε την ασίστ στο 2-2 και έδωσε το προβάδισμα (3-2) στο 74’ με προσωπικό του τέρμα. Η ολική ανατροπή επετεύχθη στο 79’, όταν οι  γηπεδούχοι κατάφεραν να διασφαλίσουν το τρίποντο με τον Βοσκόπουλο να κάνει το 4-2.

Χωρίς τις πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος στις Σέρρες, αλλά με δύο τέρματα και σχετικά καλό ρυθμό. Η γηπεδούχος ευτύχησε να προηγηθεί με το γκολ του Κάκκο στο 22’, όμως πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε η ισοφάριση από τον Παναιγιάλειο. Ο Κρητικός με σουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 33’.

Ανατροπές επεφύλασσε το δεύτερο ημίχρονο με… βροχή από γκολ! Στο 62’, η ομάδα του Αιγίου πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Κρητικού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Μέλκα. Τα «λιοντάρια» παρά την ψυχρολουσία, αντέδρασαν, κατάφεραν να φέρει το ματς στα ίσα με τον Τσιμίκα στο 67’ και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με το σουτ του Κανούλα στο 74’. Και σαν να μην έφτανε η ανατροπή, οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα στο 79’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Βοσκόπουλου και να «κλειδώσουν» το τρίποντο με το τελικό 4-2.

Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη με τη νίκη αυτή έδωσε αξία στο εκτός έδρας τρίποντο σε βάρος της Καλλιθέας και πλησίασε τη 2η θέση στον πόντο. Αντίθετα, ο Παναιγιάλειος δεν μπόρεσε να «χτίσει» σερί και μένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 22’ Κάκκο, 67’ Τσιμίκας, 74’ Κανούλας, 79’ Βοσκόπουλος - 33’, 62’ Κρητικός,

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης (63’Φουσού), Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (63’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά (85’ Κτιστόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο (85’ Μωυσίδης), Ρότα, Μπούζας (75’ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κατίδης, Σκαρτσίλας (63’ Μπουρλάκης), Κρητικός, Τσιλιγκίρης.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Τζιαμπάσης (Κοζάνης)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep