Κυρίαρχος της Κρήτης

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΑΟ Χανίων και κέρδισε έδαφος στην βαθμολογία. Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΑΟ Χανίων και κέρδισε έδαφος στην βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες με περίπατο (3-0) σε βάρος του ΑΟ Χανιά, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Υπόθεση για έναν ήταν η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά στο «Γεντί Κουλέ», αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να προβάλουν αντίσταση και ηττήθηκαν με 3-0. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αφού οι γηπεδούχοι εκτός από τα δύο δοκάρια που είχαν με τον Όγκμποε (65') και τον Ροβίθη (93') έκλεισαν το ματς με 20-1 τελικές προσπάθειες.

Στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε χρόνος για να ανοίξει η άμυνα του ΑΟ Χανιά και τα γεμίσματα δεν έφερναν αποτέλεσμα για την επίθεση των γηπεδούχων. Η λύση, όμως, ήρθε από τον Κομεσίδη που με ωραία προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράντι στο 40'. Ένα τέρμα που θα θυμάται πάντα ο αμυντικός των «μελανόλευκων», αφού ήταν το πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα έπειτα από 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρος ο ΟΦΗ καθάρισε το παιχνίδι με τα γκολ των Χαντί (47') και Ράντι (53') και στη συνέχεια κατέβασε ρυθμούς, αφού τον περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις στη συνέχεια για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ηρακλή και ταξίδι στην Αθήνα για το ματς με την Καλλιθέα. Οι «μελανόλευκοι» έδειξαν ότι ξεπέρασαν την ήττα (1-0) στα Τρίκαλα σε ένα γήπεδο... χωράφι και βρίσκονται τρεις πόντους πίσω από τη 2η θέση. Σε ό,τι αφορά στον ΑΟΧ, κατέρρευσε και έβγαλε τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


ΟΦΗ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 40' Κομεσίδης, 47' Χαντί, 53' Ράντι

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί (76' Μπολάκης), Ράντι, Όγκμποε (69' Μάνος), Βουό (69' Ροβίθης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου (73' Ζόρο), Γκεμίσης (46' Λύρας), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Ντουμος (65' Αποστολόπουλος), Σταματής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep