Με ανατροπή και Αναστασάκο η Σπάρτη

Η Σπάρτη νίκησε 2-1 τον Πανθρακικό, παρότι βρέθηκε να χάνει από τους Θρακιώτες.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη Σπάρτη. Οι Λάκωνες του Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκαν να χάνουν 1-0 από τον Πανθρακικό, αλλά παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη με 2-1. MVP ο Αναστασάκος, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια, έδωσε στον Σιώπη για το 2-1 και ήταν γενικά μέσα στις περισσότερες φάσεις, ενώ βοήθηκε και αμυντικά.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε καταπληκτικό παιχνίδι στη Σπάρτη. Πάνω κάτω η μπάλα και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τον έλεγχο, αλλά οι Θρακιώτες βγήκαν ουκ ολίγες φορές στην αντεπίθεση και προκάλεσαν προβλήματα. Στο 23' ο Ηλιάδης από μακρινή απόσταση έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. 

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι νέα ομάδα, αλλά έδειχναν "δεμένοι" ως σύνολο. Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου προσπάθησε να συνέλθει και να φτάσει στην ισοφάριση προτού λήξει το πρώτο μέρος. Αφού Νικόλτσης (36') και Ηλιόπουλος (40'), δεν έκαναν το 0-2, ήρθε ένα τρομερό γκολ από τον Ηλία Αναστασάκο στο 42' και έγινε το 1-1, ύστερα από σέντρα από δεξιά.

Φανταστικός ρυθμός και στο δεύτερο μέρος στη Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι αφού σπατάλησαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Μπουντόπουλο (48') και Αναστασάκο (49'), ήρθε ο Σιώπης στο 60' να πλασάρει υποδειγματικά τον Γκαραβέλη και να βάζει μπροστά τους Λάκωνες, από πάσα του Αναστασάκου (2-1).

Ο Ανυφαντάκης προσπάθησε να αλλάξει εικόνα στην ομάδα του, ρίχνοντας στο ματς τον Χαλκιαδάκη. Η Σπάρτη όμως συνέχισε να είναι απειλητική και έχασε καλές ευκαιρίες με Παπαχρήστο (77'), Μπουντόπουλο (79') και Ηλιόπουλο (87'). Οι Λάκωνες πήραν τη νίκη με 2-1, παίζοντας με πάθος μπροστά στον κόσμο τους.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Αναστασάκος, 60' Σιώπης - 23' Ηλιάδης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης (55' Ηλιόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (70' Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (86' Βελλίνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης (67' Χαλκιαδάκης), Μυρθιανός (71' Ζυγκερίδης), Πολίμος, Ηλιάδης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Ρομπέρ, Πλέγας (84' Κουσίδης), Νικόλτσης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep