Άντεξε στο Αίγιο ο ΑΟΧ

Ο Παναιγιάλειος δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Χανιά. Με 10 ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Κερδισμένος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο ματς του Αιγίου ήταν ο ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί δέχτηκαν μεγάλη πίεση από τον Παναιγιάλειο που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν «λευκή» ισοπαλία. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η «μαύρη θύελλα» θα μπορούσε να έχει σημειώσει έστω δύο τέρματα, αλλά το καθαρό μυαλό έλειψε από τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Βόκολου. Φυσικά, δεν βοήθησε καθόλου ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος συνέχισε να πιέζει, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο φινάλε, μάλιστα, υπήρξε και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ενώ στο 90' αποβλήθηκαν για αψιμαχία οι Ηρακλής, Τσιλιγκίρης.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ξεπέρασαν τη βαριά ήττα από τη Σπάρτη στο Κύπελλο, ενώ η ομάδα του Αιγίου συνέχισε την ανοδική της πορεία, αλλά της στοίχισε το γεγονός ότι δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο, Ρότα, Μπούζας (87' Μωυσίδης), Κατίδης (77' Ναγιάρ), Καζναφέρης, Μπουρλάκης (57' Σκαρτσίλας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος (65' Μάνιας), Γκεμίσης, Λύρας (54' Τσουκάνης), Νικολόπουλος, Σταματής (71' Βαρούχας).

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Καλαμπόκης (Ατι/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep