Καλλονή στο... δεύτερο

Φωτό: FL News Φωτό: FL News

Η ΑΕΛ Καλλονής εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Καλλιθέας και μετέτρεψε το 1-0 σε 1-3.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έδειξαν Καλλιθέα και ΑΕΛ Καλλονής στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) στο «Ελ Πάσο». Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έβγαλαν ενέργεια, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσαν διαρκώς επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, απέναντι στην ομάδα της Λέσβου που έδειξε σαφή σημάδια κόπωσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΛΚ δεν απείλησε σε καμία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 5' ο Μπέλης νικήθηκε από τον Ταΐρη και στο 20' ο Σμυρλής δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 43', όμως ο τελευταίος βρήκε τον Τσίπρα και ο επιθετικός της Καλλιθέας με προσποίηση και σουτ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν άρδην πρόσωπο στην επανάληψη. Είχαν προηγηθεί φωνές του Γιώργου Βαζάκα στα αποδυτήρια, ώστε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του. Οι αλλαγές έφεραν φρεσκάδα, η Καλλιθέα συνέχιζε να παίζει με τις γραμμές της πολύ ψηλά και τουλάχιστον τέσσερις φορές ο Φράγκος βγήκε τετ α τετ με τον Ντούνη. Μοιραία, λοιπόν, το 1-0 μετατράπηκε σε 1-3! Στο 47' ο Ντούνης έκανε λάθος και παρότι απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μπουρντουζάν, ο Κέρι στην επαναφορά ισοφάρισε. Ακολούθησε νέο τραγικό λάθος στη μεσαία γραμμή στο 68'. Ο Φράγκος έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον γκολκίπερ της Καλλιθέας και με μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Καλλονή.

Το 1-3 διαμορφώθηκε στο 78' σε μία φάση που δεν προμήνυε γκολ. Ο Τσώνης έδιωξε τη μπάλα προς τα πίσω με κεφαλιά και ο Στεφάνοβιτς που έγινε κάτοχος σαν σε προπόνηση από πλάγια θέση αριστερά βρήκε δίχτυα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουχτάρης, Πάττας, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής, Τσίπρας. Στο 75' αντικαταστάθηκαν όλοι πλην του Ντούνη και πέρασαν στο ματς οι: Τοπάλι, Τσώνης, Συριόπουλος, Κατσικογιάννης, Τουρούκης, Ηλιάδης, Κουιρουκίδης, Κόττας, Γουόρντεν, Κρεββατάς.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης (46' Μανιάτης), Ζουλιώτης (83' Ευαγγελιδάκης), Ποζατζίδης (46' Αρναούτογλου), Ρεπετσάς (46' Σάββας), Τζελίδης, Αποστόλου, Γιώργου (74' Γιουκαρής), Παραΐμπα (46' Στεφάνοβιτς), Φράγκος (80' Σοφιάνης), Κέρι (56΄Χιντασέλι), Μπουρντουζάν (48' Λαμπράκης).

Last modified onΣάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 20:30

2 comments

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 23:30 Comment Link

    Ο κυριος αβραντινης δεν ανησυχει για το αγωνιστικο γιατι εχει βαθος η καλλιθεα ...σημερα ειδαμε κ το βαθος κ το πλατος της καλλιθεας..ποιοτητα μηδεν προπονητης υπο του μηδενος κ φιλικη ξεφτιλα απ το χωριο των 2000 κατοικων..βεβαια το χωριο ειχε φραγκο που δεν μπορπυσε να κρατησει η καλλιθεα

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 23:18 Comment Link

    Παρτε εναν κανονικο προπονητη κ στειλτε τον γκωνια να παιξει γκολφ...τωρα γιατι σε λιγο δεν θα μπορει να γινει τιποτα..ετσι κιαλλιως το ροστερ δεν αλλαζει πια

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep