Το αναμενόμενο στις Σέρρες

  • Written by Μπάμπης Πουλούτσης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

 

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Πανσερραϊκός έφτασε στην πολυπόθητη νίκη κόντρα στον… αποτελειωμένο Εθνικό Αστέρα με 4-0.

Τα «λιοντάρια» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι οι Καισαριανιώτες πήγαν στις Σέρρες με 12μελη αποστολή και κατάφεραν άνετα να φτάσουν στην κατάκτηση του τρίποντου. Οι Σερραίοι ήταν μπλοκαρισμένοι για περίπου ένα μισάωρο, αλλά από το 28’ και έπειτα, όταν πήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Μπανγκουρά τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Οι αποδεκατισμένοι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ στον ρυθμό του αγώνα, δέχτηκαν ως το τέλος άλλα τρία γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα αν οι γηπεδούχοι δεν… πάταγαν φρένο προς το τέλος. Με τη νίκη του αυτή ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 29 βαθμούς και μπήκε στη ζώνη των πλέι οφ, ξεπερνώντας την Παναχαϊκή που γνώρισε την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

 

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης (59' Καρασαλίδης), Σιάκκας, Παρασκευαϊδης, Τριανταφύλλου Κ., Μπανγκουρά (65' Γκούρτσας), Τάντιτς, Ντα Κόστα(14' λ.τ Κιάσσος), Παππάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκούσεβ (65΄ Σαλαγιάννης), Μυρσινιάς, Χαροντάκης, Τλούπας, Μητσέας, Μαρτίνο, Τεσπολάρ, Σιγαράς, Μπολάνο, Γκούγκας, Ινγκλαντίν.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα εδώ.

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2012 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep