Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Νίκη... ψυχολογίας

Ο Ηρακλής είχε ψυχή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη σωτηρία του. Η Επανωμή πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η άμυνα της ομάδας της Εύβοιας δεν τους άφησε περιθώρια.

Με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Επανωμής που με τις αλλαγές ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος χωρίς να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα της Εύβοιας με καλύτερους παίκτες τους Λιόση και Σέγκο έδειξε να ξυπνά και να πιστεύει περισσότερο στις δυνατότητες της. Ο Γιώργος Φοιρός με δεύτερη διαδοχική νίκη σε ισάριθμα ματς έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα και το συνέχισε κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλησε να ψάξει πρώτα για το μηδέν στην άμυνα, αλλά το γκολ που δέχθηκε την έφερε σε δύσκολη θέση και τελικά δεν τον ανέτρεψε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος,Ζουλιώτης, Πλάτανος, Γιώτας, Γκοτοβός, Λιόσης (85' Δελήμπασης), Ντελέκος, Σέγκος, Αλεξάντροβιτς (73' Σανόκο), Ντελέκος (91' Τσοκάνης), Θάνος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Μπεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Γεωργιάδης (68' Τράγκιτς) , Κουλίδης (46' Ασλανίδης), Γκέσιος, Γεωργίου (46' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών)

Α' Βοηθός: Δημήτρης Αθανασόπουλος (Αθηνών)

Β' Βοηθός: Μιχάλης Δόσης (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2012 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep