Ξέσπασε η Ταξιαρχία

Την πιο ευρεία φετινή νίκη του πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς διέλυσε με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ξέσπασε ο Απόλλων κόντρα στην Αναγέννηση, την οποία σκόρπισε με 5-0. Ο Στεργίδης άνοιξε τον χορό των γκολ στο 15’, αλλά στο δεύτερο μέρος η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καταιγιστική. Στο 50’ ο Κύργιας έγραψε το 2-0 και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο Καμαρά με δύο τέρματα (76’, 88’) και ο Φατιόν με ένα γκολ στο 81’, διαμόρφωσαν το τελικό 5-0. Η ομάδα της Καρδίτσας δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κάποιο σημείο του αγώνα, γνωρίζοντας μια βαριά ήττα.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Ριζούπολη, παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μικρή. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παρέταξε μια άκρως ελληνική και… καρδιτσιώτικη ενδεκάδα και στα πρώτα λεπτά υπήρξε μια ελαφρά πίεση. Στο 15’ όμως ο Στεργίδης από κοντά, μετά από ασθενή απόκρουση του Γεωργατζά σε σουτ του Δεληζήση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα, με την Αναγέννηση να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν κοντά στην εστία της Αναγέννησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 50’ ο Κύργιας με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά πάσα του Φαρινόλα, πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμό και συνέχισαν να πρεσάρουν την άμυνα των «κιτρινόμαυρων». Στο 76’ ο Ψιάνος έκλεψε την μπάλα από τον Μαυριά, και έδωσε την μπάλα στον Καμαρά, που εύκολα έκανε το 3-0. Στο 81’ ήταν η σειρά του Φατιόν να χριστεί σκόρερ, καθώς με σουτ έγραψε το 4-0. Ο Απόλλων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 88’ ο Σουνάς έβγαλε τον Καμαρά σε θέση βολής κι εκείνος πέρασε και τον Γεωργατζά, γράφοντας το τελικό 5-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 5-0

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Στεργίδης, 50’ Κύργιας, 76’, 88’ Καμαρά, 81’ Φατιόν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Μπουτζίκος, Ψιάνος, Φατιόν, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (82’ Καλλέργης), Φαρινόλα (67’ Σουνάς), Τζιώρας (59’ Καμαρά).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος (74’ Σκαθαρούδης), Δημόπουλος, Κοντός (64’ Τσιλούλης), Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Μαυριάς, Τζέκος (64’ Τσούκαλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων) ΒΟΗΘΟΙ: Κοντιζάς (Πειραιά), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep