Ήττα χωρίς αντίκτυπο ο ΑΟΧ

Ο ΑΟΧ έχασε 3-1 στην έδρα του από τη Λαμία, αλλά τα άλλα αποτελέσματα τον βόλεψαν.

Ήττα που δεν την έβαλε σε περιπέτειες ήταν για τον ΑΟΧ αυτή με τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε 3-1 στα Περιβόλια, αλλά για τους Κρητικούς τα άλλα αποτελέσματα ήταν ό,τι πρέπει. Ήττα της Ζακύνθου, ήττα και της Ελευσίνας.

Η Λαμία ήταν κατά πολύ ανώτερη από τον ΑΟ Χανιά. Στο πρώτο μέρος κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα και πίεσε τους γηπεδούχους για το γκολ. Η πρώτξη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 3', όταν ο Πρίφτης έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι του σουτ του Κοτσώνη. Η κεφαλιά του Τόσκα στο 10' δεν βρήκε στόχο, ούτε το δυνατό σουτ του Καραγιάννη στο 27'. Στο 42' ο Κυριακόπουλος έβγαλε σέντρα - ξυράφι, αλλά ο Νεόφυτος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας. Τελικά το 0-1 έγινε στο 45'+1'. Ο Πίντο χρησιμοποίησε το χέρι για να κατεβάσει τη μπάλα, έδωσε στον Καραγιάννη, αυτός πέταξε μπροστά στον Σιατραβάνη, ο οποίος από θέση τετ α τετ νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Πρίφτη (0-1).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Κυριάκος Γρηγοράκης αποφάσισε να περάσει στο ματς τον Δεινόπαπα, ο οποίοπς τρία λεπτά αργότερα, στο 48', έβγαλε εξαιρετική σέντρα από δεξιά, σημαδεύοντας τον Παλιάτσιο. Αυτός έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Πίτκα για το 1-1. Ορεξάτος ο Δεινόπαπας που στο 52' έπιασε κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε στο 54', με τον Πίντο να πλασάρει τον Πρίφτη, αλλά ο γκολκίπερ του ΑΟΧ είχε κλείσει το οπτικό του πεδίο και απέκρουσε.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ασθητά μετά το γκολ του ΑΟΧ. Στο 59' ο Σιατραβάνης σπατάλησε σημαντική ευκαιρία να σημειώσει δεύτερο γκολ, αφού προ κενής εστίας δεν έβαλε σωστά το σώμα, ενώ στο 61' το σουτ του Νεόφυτου πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο ΑΟΧ επιχειρούσε να απειλήσει κυρίως με στατικές φάσεις, με εκτέλεστή πάντα τον Μασάδο. Η Λαμία ωστόσο ήταν ανώτερη και έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη, τον Σιατραβάνη. Ο Νεόφυτος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα και αυτός αφού πέρασε και τον Πρίφτη σκόραρε με πλασέ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού κατόρθωσε να φτάσει σε τρίτο τέρμα στο 83'. Ένα υπέροχο βολέ από τον Πίντο μέσα από την περιοχή, από σέντρα του Καραλή, ο Πρίφτης δεν μπορούσε να αποσοβήσει το... μοιραίο (1-3). Στο τέλος ο Τζόκιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το ματς ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Φθιώτιδας νικήτρια.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κ. Γρηγοράκης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης (46' Δεινόπαπας), Μπριλάκης, Γκέσιος, Μασάδο, Τσούτσης, Ρίκκα, Παλιάτσιος (66' Νύκταρης), Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος (46' Χατζηλιάδης).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Καραγιάννης (57' Καραλής), Πίντο (90' Παπαργυρίου), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Νεόφυτος, Τόσκας (74' Μπαλού), Κοτσώνης, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Κυριακόπουλος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κορτέσης, Καραγιαννίδης (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 02:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep