Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αν είσαι ένα Αστέρι(ος)...

Δύο πέναλτι σε δύο λεπτά απέκρουσε ο νεαρός Γιακουμής και χάρισε τον βαθμό στον Αγροτικό Αστέρα (1-1) απέναντι στα Γιαννιτσά.

Δραματικό παιχνίδι στον Εύοσμο, με τον 23χρονο τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα να αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα. Ο Αστέριος Γιακουμής μπήκε στο 61', απέκρουσε το πέναλτι του Σερέτη και στην εξέλιξη της φάσης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Γιόνδη από τα 11 μέτρα και πάλι. Ο νεαρός τερματοφύλακας είπε δεύτερο 'όχι', απέκρουσε εκ νέου το πέναλτι και κράτησε προσωρινά το 0-1. Αυτό, αφού στην συνέχεια, τα Γιαννιτσά με δύο παίκτες παραπάνω βρήκαν τον τρόπο και ισοφάρισαν με τον Γιόνδη, αλλά δεν πήραν το τρίποντο.

 

Πολύτιμος ο βαθμός για τον Αγροτικό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, αλλά και βάσει της εξέλιξης του αγώνα. Αντίθετα, αυτοκτόνησε η Αναγέννηση που θα μπορούσε να είχε μειώσει νωρίτερα με τα δύο χαμένα πέναλτι και να είχε περισσότερα λεπτά να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης (72’ Βουτσάς), Μερεσιώτης, Καπνίδης (55’ Σαχινίδης), Καθάριος (62’ Γιακουμής), Παμπόε.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Τέλλος, Χατζόγλου (76’ Στεργίδης), Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης (68’ Αλμπάνης), Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκα (56’ Στεφανίδης).

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2012 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep