Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βγήκε από την... κρίση ο Απόλλων

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε με τη νίκη από τη Φυλή, επικρατώντας 0-2 του Θρασύβουλου.

Πριν από το παιχνίδι οι οδηγίες που είχαν πάρει οι παίκτες του Απόλλωνα από τον προπονητής τους, Αλέκο Βοσνιάδη, ήταν σαφείς. Να μην υποτιμήσουν τον σκληροτράχηλο Θρασύβουλο. Και αυτοί ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές. Πρόσεξαν πολύ και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατέκτησαν το σπουδαίο «διπλό». Οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 2x2, μετά και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή, και δείχνουν ότι ξεπερνούν την... κοιλιά που έκαναν. 

Πάντως και ο Θρασύβουλος είχε ευκαιρίες για γκολ. Οι νεοαποκτηθέντες όντως έδειξαν ότι δεν ήταν σε καλό στάδιο φυσικής κατάστασης, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και με τέρματα των Κατσίκη και Μανιά έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα του Θρασύβουλου.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

Θρασύβουλος (Στ. Σταθόπουλος): Σταυριανός, Προβατίδης, Αρκουμάνης (67' Τζιωρτζιόπουλος), Σύρος, Καλαμιώτης, Αγκόλι, Βλασόπουλος, Σερέπας (80' Παπανίκου), Καλογιάννης (67' Σούφλας, Πλαβούκος, Κακλαμάνος.

 

Απόλλων (Α. Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης (46' Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Καμαρά, Ρόβας (80' Λεοντίου), Κατσίκης (71' Καραδέμητρος), Μανιάς, Μπάρκογλου, Καραμαλίκης.

 

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep