Παναχαϊκή με τσαγανό

Η Παναχαϊκή άφησε στην άκρη τα προβλήματα και πήρε σπουδαία νίκη ( 1-0) κόντρα στην Κέρκυρα που έψαχνε άλμα και έκανε... βουτιά.

Πριν την έναρξη της εξ αναβολής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όλα τα δεδομένα ήταν εις βάρος της Παναχαϊκής, η οποία έμοιαζε να είναι σε διαδικασία διάλυσης. Η ανακοίνωση των απλήρωτων ποδοσφαιριστών, η ήττα στην Κρήτη από τα Χανιά και η δήλωση αποχώρησης του τεχνικού, Δημήτρη Σπανού έκαναν βαρύ το κλίμα. Σε αυτά έπρεπε να προσθέσει κανείς και το ότι το ματς με την Κέρκυρα ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έδειξε πως η ομάδα του Ιονίου ήταν εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο από τα προβλήματα της Παναχαϊκής, μπήκε σαφώς πιο χαλαρή στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε να χάνει με 1-0 με την κεφαλιά του Τζίλας (32'). Τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας ήταν αρκετά, έδωσαν ευκαιρίες στους Αχαιούς και ίσως το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Φαίακες ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν απίστευτα την άμυνα των γηπεδούχων και έφτασαν στο τέλος να έχουν διπλάσιες τελικές προσπάθειες από την Παναχαϊκή (7-15), αλλά με τις περισσότερες χωρίς ουσία. Οι αλλαγές του Άγγελου Διγκόζη, με τους Καμπάνταη – Μακρίδη – Γεωργακόπουλο έκαναν πιο δυνατή την επίθεσή τους, αλλά οι αντιδράσεις των αμυντικών των γηπεδούχων ήταν σωστές, ενώ και ο Αθανασόπουλος είχε σωστές επεμβάσεις. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Παναχαϊκής στην έδρα της, αλλά και το πρώτο γκολ που σημείωσε στην Πάτρα.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 32' Τζίλας

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Δημόπουλος, Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Πέδρο, Σιατραβάνης (75' Καρβουνιάρης), Ντελέκος (85' Ι. Λαμπρόπουλος), Μητρόπουλος (66' Πινδώνης), Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Ζορμπάς, Γκόμες, Κόντος (70' Γεωργακόπουλος), Ομο, Ντατίδης (46' Καμπάνταης), Φάμπιο (60' Μακρίδης), Ζορντάο 

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep