«Δάγκωσε» με την... τρίτη!

Ο Κισσαμικός σημείωσε για 3η φορά 2 γκολ, αλλά αυτή τη φορά πανηγύρισε το τρίποντο (2-0) σε βάρος του Πανσερραϊκού.

Τις δύο προηγούμενες φορές που ο Κισσαμικός έβρισκε δύο φορές δίχτυα σε αναμέτρηση, έφυγε από το γήπεδο με τον πόντο. Ήταν στην πρεμιέρα απέναντι στα Τρίκαλα και την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΛ. Και στις δύο περιπτώσεις οι Κρητικοί δεν είχαν καταφέρει να κρατήσουν το προβάδισμα δύο τερμάτων... Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) και στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής οι «κυανόλευκοι» τα κατάφεραν και... δάγκωσαν (2-0) τον Πανσερραϊκό!

Οι τυπικά γηπεδούχοι στο ΔΑΚ Γάλλου ήταν ανώτεροι του Πανσερραϊκού και στο 11' ο Μάντζης άνοιξε το σκορ για τον Κισσαμικό. Στο 68' οι Λώττας, Βαττής συνεργάστηκαν πολύ ωραία και ο Κύπριος, ο οποίος είχε σκοράρει το πρώτο γκολ στην ιστορία των Κρητικών στη Football League (απέναντι στα Τρίκαλα), βρήκε δίχτυα και «κλείδωσε» το τρίποντο. Μάλιστα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ματς οι «κυανόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και κατέκτησαν την πρώτη εντός έδρας νίκη, έστω και στο... Ρέθυμνο.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Κισσαμικός διεύρυνε το αήττητο στις 7 αγωνιστικές και κράτησε την ομάδα των Σερρών κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Θωμά Βλάχου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κρητικών για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 21015.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 11' Μάντζης, 68' Βαττής

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (83' Βλάχος), Βαττής (90'+1' Τσουκάνης), Λώττας (71' Σμίλτος), Μάντζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Σιάκκας (46' Μπεριάν), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ρούτσης (70' Τσιμίκας), Ολίσε, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ (58' Πόποβιτς), Ατματσίδης, Φουρτάδο.

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep