Χωρίς νικητή στον Εύοσμο

Αγροτικός Αστέρας και Λαμία έμειναν στο 0-0 στον Εύοσμο. «Φωνάζουν» οι γηπεδούχοι για πέναλτι.

Η αναμέτρηση στον Εύοσμο ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Λαμία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν στο 90λεπτο. Έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κοτσάνη (Δράμας), για πέναλτι που δεν καταλόγισε στο 23', όταν ο Ζουλιώτης φέρεται να έκανε χέρι. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» πίεσαν πολύ την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά η εστία του Ρίζου δεν παραβίαστηκε. Η Λαμία όσο περνούσε η ώρα αμυνόταν καλύτερα και έκανε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες, που δεν ήταν όμως το ίδιο κλασικές με εκείνες του Αγροτικού. Αυτή ήταν για τους φιλοξενούμενους η τέταρτη ισοπαλία σε επτά παιχνίδια.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Καθάριος (46' Βελλίνης), Γέσιτς (86' Θεοδωρίδης), Οικονόμου, Τοπούζης (62' Γιάντσης).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων (89' Αλεξίου), Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τζόκιτς (62' Ν' Γκουέμ), Καραγιάννης (80' Πίντο), Νατσιόπουλος, Νεόφυτος, Καραλής.

Last modified onΚυριακή, 08 Νοέμβριος 2015 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep