Τεσσάρα με... ρεζέρβες

Η ΑΕΛ πέρασε με 4-1 από την Ελευσίνα, παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα, και τον Καπό να σημειώνει δύο γκολ.

Η ΑΕΛ μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα του ομίλου της έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” του θεσμού στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (1/12) και ΑΕΚ (15/12). 

Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΛ έδωσαν καλά δείγματα γραφής, είχαν διάθεση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με 4-1, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι. Η ομάδα της Λάρισας είχε από την αρχή της αναμέτρησης την πρωτοβουλία και σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ του Κρητικού (22') από 25 μέτρα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και έψαξαν για την ισοφάριση με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο ανοικτό το παιχνίδι. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να σημειώσουν το δεύτερο γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους (46' Καπός), αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν άμεσα με τον Κακαρά (48').

Ο Σουλιώτης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη έγραψε το 1-3 και αφού ο Μπόγιοβιτς νικήθηκε από τον Στεργιώτη στην εκτέλεση πέναλτι (68'), ο Καπός έκλεισε το σκορ στο 78ο λεπτό. Πλέον η ΑΕΛ μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα του ομίλου της έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” του θεσμού στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (1/12) και ΑΕΚ (15/12). Όσο για τους «Σταχυοφόρους». Γνώρισαν μία ακόμα βαριά ήττα, αν και ο μεγάλος τους στόχος δεν είναι άλλος από τη σωτηρία.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ 1-4

ΓΚΟΛ: 48' Κακαράς - 22' Κρητικός, 46' Καπός, 60' Σουλιώτης,78' Καπός

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης (51' Στεργιώτης), Παληγεώργος, Δημόπουλος, Λίτσος, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Τζώρτζης (46' Μπαρμπόσα), Ναούμ (46' Μπλάνκο), Γιαννιτσάνης.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ροβίθης (73' Καμπλιώνης), Χάμος, Καπός, Μασούρας, Κρητικός, Χοτζάλι, Πάτο (57' Μπόγιοβιτς).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολαδός, Κορτέσης (Αθηνών) 

Last modified onΠέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep