Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 1 | 7ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
1 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλαν Μπόγιοβιτς
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μπόγιοβιτς που έδιωξε την μπάλα μετά από σφύριγμα του διαιτητή.
78ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Καπός
78ΓΚΟΛΔημήτρης Καπός
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Ο Καπός με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ και σημειώσε το δεύτερο του γκολ στο σημερινό παιχνίδι.
74Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καμπλιώνης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ - Καμπλιώνης αντί Ροβίθη
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Κομεσίδη της ΑΕΛ
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
68ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Σπύρος Στεργιώτης
68ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Μίλαν Μπόγιοβιτς
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ - Ο Μπόγιοβιτς έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στεργιώτη, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ. Ο Ταμπάκης προσπάθησε να κόψει τον Ροβίθη και βρήκε την μπάλα με τα χέρια.
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Σουλιώτης
60ΓΚΟΛΔημήτρης Σουλιώτης
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Σουλιώτης σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη με γέμισμα.
57Βγήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ - Μπόγιοβιτς αντί Πάτο
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μασούρα της ΑΕΛ για φάουλ στον Κορνελάτο
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μασούρας
51Βγήκε Κώστας Μανιάτης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Σπύρος Στεργιώτης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Ο Στεργιώτης στη θέση του Μανιάτη που υπέστη τράβηγμα και ο Θανάσης Δημόπουλος αλλάζει τερματοφύλακα και τελειώνει τις κινήσεις που έχει δικαίωμα από τον πάγκο.
48ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΗλίας Κακαράς
48ΓΚΟΛΗλίας Κακαράς
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Παληγεώργος εκτέλεσε το φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΛ και ο Κακαράς που βγήκε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην εστία της ΑΕΛ.
46Βγήκε Γιάννης Τζώρτζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τόμας Μπαρμπόσα (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Ζήσης Ναούμ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρτιν Μπλάνκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Καπός με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανελευσινιακού μετά από ωραία σέντρα του Μονιάκη.
46ΓΚΟΛΔημήτρης Καπός
46ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Καπός
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Μπλάνκο αντί Ναούμ και Μπαρμπόσα αντί Τζώρτζη
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες με βαθιές μπαλιές, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι αυτοί που ελέγχουν τον ρυθμό και διατηρούν την μπάλα πάνω από τη μεσαία γραμμή.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε μόνος με τον Ξενοδόχοφ μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Γκεμίση, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κρητικός με εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του τερματοφύλακα της Ελευσίνας.
22ΓΚΟΛΤάσος Κρητικός
22ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τάσος Κρητικός
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μασούρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΑΕΛ. Παράλληλη σέντρα από αριστερά για την ΑΕΛ, ο Δημόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει... έκανε δυνατό σουτ και υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Ελευσίνας σε εκληκτική επέμβαση σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολαδός, Κορτέσης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ροβίθης, Χάμος, Καπός, Μασούρας, Κρητικός, Χοτζάλι, Πάτο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Δημόπουλος, Λίτσος, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Τζώρτζης, Ναούμ, Γιαννιτσάνης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ταμπάκης

eeep eeep