Απόλλων, ο τρίτος των play off!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και κατέκτησε και μαθηματικά την 3η θέση στα play off.

Η τρίτη θέση για την οποία ''πάλευε'' στα play off ο Απόλλων Σμύρνης κατακτήθηκε. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Ανγκούλο στο 55'. Ο Ηρακλής παρατάχθηκε με αρκετούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και στο 63' ο Τσιλιανίδης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Ταΐρης), το οποίο κέρδισε ο Ζιαμπάρης σε ανατροπή από τον Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε.

Αξίζει κανείς να σταθεί στην ανθρώπινη ασπίδα που σχημάτισαν οι παίκτες του Απόλλωνα πριν από την έναρξη του αγώνα, για να τιμήσουν έτσι τον Ηρακλή, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Superleague. 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος (75' Πασάς ), Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης (50' Ρομάνο), Αγγελούδης (66' Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας (90' Χατζής), Ανγκούλο (66' Πινέιρο), Βάντερσον (85' Καραδέμητρος).

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep