Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το πρώτο και… λυτρωτικό!

Ο Ντιέγκο Ναντάγια λύτρωσε (1-0) τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε την Κυριακή (24/03) ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε 1-0 χάρη στο «παρθενικό» γκολ του Ντιέγκο Ναντάγια, ο οποίος αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Σάββα Παντελίδη.

Ένα τέρμα, που ήρθε στο 69’ και έφερε τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση αναπνοής (στον πόντο) από τον δεύτερο Εργοτέλη, που έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο την Καβάλα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Ανιέτε στο 21’ και τον Ναντάγια στο 84’ και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Ογκουνσότο στο 15’.

Επιθετικός μονόλογος στο πρώτο μέρος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε τις ευκαιρίες, όχι όμως την ουσία του παιχνιδιού, που είναι το γκολ.
Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν στο 15’ , όμως το γκολ του Ογκουνσότο ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε (μάλλον λανθασμένα) σε θέση οφσάιντ. Επίσης, είχαν δοκάρι στο 21’ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε. Μοιραίος παίκτης των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ο Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος σε τρεις φάσεις (34’, 37’, 38’) δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε αλλαγές, βάζοντας τους Ολίσε, Γιενγκά και Ναντάγια. Ο τελευταίος, επτά λεπτά μετά την είσοδό του, στο 69΄, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Αργεντινός επιθετικός στην τρίτη του συμμετοχή (είχε αγωνισθεί και στα ματς με Καλλιθέα και Βύζαντα Μεγάρων) με την ερυθρόλευκη φανέλα, σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από συνολικά 46 αγωνιστικά λεπτά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δοκάρι στο 84’ με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος, τον Ντιέγκο Ναντάγια.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Στογιάνοφ (54' Ολίσε), Μπολάτι (62' Ναντάγια), Ανιέτε, Χατζηπαντελίδης (46' Γιενγκά), Καπετάνος, Ογκουνσότο.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης (68' Καραογλανίδης), Χατζόγλου, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καρακάσογλου, Καπνίδης (64' Σαπανίδης), Αντρεΐνι (80' Καρπαθάκης), Σαμαρόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep