Αναγέννηση... παραμονής!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε τη μεγάλη ανατροπή και υποχρέωσε τη Ζάκυνθο σε οδυνηρή ήττα.

Άλμα για την παραμονή της έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στη Ζάκυνθο απέναντι στους νησιώτες και στο 31' βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από προσπάθεια του Κυριακίδη. Ωστόσο, τα «καναρίνια» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον χώρο που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι και μέσα σε τέσσερα λεπτά έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή!

Συγκεκριμένα, στο 88' ο Τζέκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και έκανε το 1-1, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το... νέο χαστούκι έδωσε ο Βουτσιάς και διαμόρφωσε το 2-1! Έτσι, οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στη 2η θέση, ενώ η Ζάκυνθος που αγνοεί στα πλέι άουτ το τρίποντο, βρίσκεται πλέον σε τροχιά... Γ' Εθνικής!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης, Στασινόπουλος, Τσόπελας, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Πιτταράς, Ευθυμιάδης (85' Πέττας), Οικονόμου (65' Καμπούρης), Μπλέτσας, Κρολ (74' Βυθούλκας).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης (65' Μαυριάς), Φωτιάς (52' Μίχος), Οικονόμου, Νίκιτς, Μπιτέλης, Πέεφ (59' Τζέκος), Γκουγκούδης, Βουτσιάς, Παναγιωτόπουλος.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Μεσσήνης (Αχαΐας)

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep