Έκανε... σεφτέ στην Κατερίνη

Την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ πέτυχε ο Τύρναβος στην Κατερίνη με 2-0 σε βάρος του Πιερικού.

Ο Τύρναβος επιβλήθηκε 2-0 του καταδικασμένου Πιερικού στην Κατερίνη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ. Δίκαιη η επικράτηση του συγκροτήματος του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή.

Στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, ο Πιερικός ήταν περισσότερο δραστήριος αλλά με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός του έπεσε και ο Τύρναβος ισορρόπησε. Πάντως, καμία από τις δύο ομάδες δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ οι ενδιαφέρουσες φάσεις που καταγράφηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, η ομάδα της Λάρισας ήταν εμφανώς ανώτερη, ειδικά μετά την είσοδο του Κυριάκου στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος άσος μπήκε στο 66' και στο 70'... σέρβιρε το 0-1 στον Αλεξίου, ενώ στο 82' ο Ότα «σφράγισε» τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αλέξης Αλεξίου): Παπατολίκας, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μπαξεβάνος (73' Παπαχρήστος), Γιαννούλης, Τσουμάγκας (57' Γιαννόπουλος), Παλιάτσιος (80' Μπαστάνης), Λαμπάκης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας (40' Μιλουτίνοβιτς), Ντατίδης, Παληγεώργος, Ότα, Στεργιανός (66' Κυριάκος), Ποκόνγκ, Ιβανίδης (46' Αλεξίου).

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep