Επιστροφή στο... σπίτι με τρίποντο

Ο ΑΟ Χανιά νίκησε 1-0 τον Αλίμου στο πρώτο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος μετά από ένα μήνα.

Με γκολ του Ντίνου Πάγκαλου από τα έντεκα βήματα ο ΑΟ Χανιά κατάφερε να νικήσει την άμυνα του Αλίμου και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία. Έτσι, συνδυάσε με τρίποντο το πρώτο εντός έδρας ματς μετά από περίπου ένα μήνα και εδραιώθηκε στην 4η θέση. Αντίθετα, η αθηναϊκή ομάδα παραμένει σε... επαφή με τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού στην τρίτη διαδοχική ήττα της με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0).

Στο 28ο λεπτό ο Γκότοβος δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Τσατσαρή σε εκτέλεση κόρνερ του Σακελλαρίου και ο διαιτητής Καρυοφύλλης έδειξε το σημείο του πέναλτι που έκανε γκολ ο Πάγκαλος. Η γηπεδούχος ομάδα πίεζε από τα πρώτα λεπτά την αντίπαλη άμυνα, είχε κερδίσει πέντε κόρνερ μέχρι το ημίωρο και σε ένα από αυτά ήρθε η παράβαση... και το γκολ.

Εκτός από ένα 15λεπτο πίεσης του Αλίμου, οι Κρητικοί παρέμειναν ψηλά και ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι άφησαν χώρους για να ισοφαρίσουν. Ο Γκονζάλες και ο Ρένια από το 65ο λεπτό που μπήκαν, έχασαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Από την πλευρά των νεοφώτιστων υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τον καταλογισμό του πέναλτι στη διεκδίκηση στην μεγάλη περιοχή από αυτές που συνηθίζουν να γίνονται σε τέτοιες εκτελέσεις κόρνερ ή φάουλ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Γανωτής, Γκότοβος, Κοντέων, Εσόνο, Ν' Γκουέμ (76' Οικονομόπουλος), Γκούμας, Πάγκαλος, Γκονζάλες (90' Σιλιγαρδάκης), Κρητικός, Σακελλαρίου (65' Ρένια).

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Τσατσαρής, Ιωάννου, Καρακώστας, Γαβριήλ (68' Σταύρου), Μπεριέξ, Νικολόπουλος, Μπονγκ, Παντελής, Καραμέρης (58' Σαγανάς), Άλεξ (81' Ελευθεριάδης).

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζημισόπουλος (Πειραιά), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΠέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep