Νέα... πτήση Αιγινιακού

Ο Αιγινιακός επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα και συνεχίζει την πορεία... πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο.

Στην 6η θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου εδραιώθηκε ο Αιγινιακός έπειτα από το τρίποντο (2-0) της Πέμπτης (26/02) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας συνέχισε έτσι την πορεία... πρωταθλητισμού που κάνει στον δεύτερο γύρο. Εξάλλου, στο πρώτο μισό είχε συγκεντρώσει 10 πόντους και στα έξι τελευταία ματς του δεύτερου γύρου έχει μαζέψει 15!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 4' ο Λιόλιος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πέντα άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι του Χιντζίδη στο 56', όμως τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα της βόρειας Πιερίας κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Γιαζιτζόγλου από τον Βοσνιάδη. Στη φάση αυτή ο Αιγινιακός διαμαρτυρήθηκε για κόκκινη στον γκολκίπερ των «σταχυοφόρων». Ο παθών ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το 2-0, που φέρνει την ομάδα του Ευόσμου σε δύσκολη θέση...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα, Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (66' Ζούρκος, 83' Αντρέ), Γουέλκαμ (76' Καζάκης), Κυνηγόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Γιώργος Κούτσης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς, Παλάσκας, Τσεμπερίδης (88' Γεωργιάδης), Καθάριος (60' Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Ναστέφσκι (30' Μίλιτς), Πάτο, Καρακατσάνης.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Κωτούλας (Σερρών)

ΑΙΓΙΝΙΟ: Σάββας Αχλατλής

 

Last modified onΠέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep