Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ καρέ προς την άνοδο

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 του ΑΟ Χανιά και πηγαίνει με ψυχολογία στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ νωρίς με ωραίο γκολ του Ανάκογλου και πήρε προβάδισμα δύο γκολ με μια εκπληκτική κεφαλιά του Λαμπρόπουλου που έστειλε με υπέροχη γυριστή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 29ο λεπτό το προβάδισμα ασφαλείας. Έτσι, πέτυχε τον στόχο της απέναντι στον ΑΟ Χανιά, που ήταν γρήγορα τέρματα, ώστε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Ολυμπιακού.

Ο αμυντικός της Ένωσης, βέβαια, ήταν οφσάιντ, αλλά δεν υποδείχθηκε και ο διαιτητής στη συνέχεια για να ισορροπήσει την κατάσταση υπέδειξε ένα αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Πάγκαλο οι Κρητικοί πήγαν με το 2-1 στα αποδυτήρια χάρη στην εκτέλεση του Πάγκαλου στο 40ό λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί προσπάθησαν να ανέβουν για να ισοφαρίσουν και έδωσαν χώρους, με αποτέλεσμα να φτάσει η ΑΕΚ στο 4-1 με τα γκολ των Ανάκογλου (53') και Αραβίδη (82'). Ντεμπούτο σχεδόν χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα έκανε ο Κρισάντους που μπήκε στην αναμέτρηση στο 77ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (77' Κρισάντους), Μ. Ντούνης (70' Γιόχανσον), Ντακόλ (43' Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Ν' Γκουέμ (57' Γκούμας), Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ρόχας (68' Αλέκου), Κρητικός.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Πήττας (Ηλείας)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep