Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ταύρος η Καλλιθέα

Με γκολ του Φράγκου η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου και τον έπιασε στην βαθμολογία.

Η Καλλιθέα συνέχισε το σερί της, πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθούς και αναβαίνει στην βαθμολογία με σκοπό να κοιτάξει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η αναμέτρηση στο ουδέτερο του Ταύρου ήταν ουσιαστικά μονόλογος για τους τυπικά γηπεδούχους μέχρι το γκολ του Φράγκου στο 60ο λεπτό. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έχασε πολλές ευκαιρίες, πίεζε την ομάδα του Αιγίου και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ. Τελικά αυτό δεν ήρθε στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά από λάθος της άμυνας του Παναιγιαλείου που εκμεταλλεύθηκε ο Φράγκος για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ ο Φράγκος πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του Αιγίου, δημιουργήθηκε πανικός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και είδαν την κόκκινη κάρτα ο ίδιος και ο Νάστος για τον Παναιγιάλειο. Στη συνέχεια η Καλλιθέα δέχθηκε πίεση, αλλά δεν δημιουργήθηκαν σοβαρές απειλές με «μελανόλευκους» να φωνάζουν για ένα πέσιμο του Ιωάννου στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Πίκολο που δε φαίνεται να δικαιολογεί πέναλτι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (82' Τεγούσης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο (90' Τσώνης), Φράγκος, Ντουρμισάι (58' Τσίγκας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου (88' Καμινιώτης), Τζημογιάννης, Μπούνας, Νάστος, Σεχολάρι (72' Φουρτάδο), Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Ιωάννου, Ουρτάδο, Σκαρτσίλας (80' Μίλιεβιτς)

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep