Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Ερμιονίδα άλωσε τα Χανιά!

Θρίαμβος για την ομάδα της Αργολίδας που υπέταξε με 3-1 εκτός έδρας τον ΑΟ Χανίων.

Εκτός τριάδας ο ΑΟΧ μετά την ήττα στο Μάλεμε από την Ένωση Ερμιονίδας. Η ομάδα των Χανίων αυτή τη φορά δεν έπαιξε καλά με αποτέλεσμα η ανώτερη Ερμιονίδα να αποσπάσει σπουδαίο τρίποντο, επικρατώντας με 3-1. Στο 18' ο Παβίσεβιτς άνοιξε το σκορ, ενώ το 0-2 πραγματοποίησε στο 43' ο Βλαχόπουλος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 51' μείωσαν σε 1-2 με τέρμα του νεοαποκτηθέντα και νεοεισελθόντα Αλέκου. Αυτό και ενώ νωρίτερα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γεωργίου της Ερμιονίδας αποβλήθηκε. Αυτό δεν πτόησε την ομάδα της Αργολίδας, η οποία στο 67' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, έπειτα από προσπάθεια του Παβίσεβιτς. Δεν άλλαξε τίποτα στα λεπτά που απέμεναν, πέρα από την κόκκινη που είδε στο 80' ο Σιλιγαρδάκης αφήνοντας και τον ΑΟΧ με δέκα παίκτες.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Γανωτής (65' Εσσόνο), Μανωλάς (46' Αλέκου), Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Γκονζάλες, Μαρτσάκης (56' Καραγιάννης), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Γεωργίου, Δωματάς (46' Σαμαράς), Ταπέ (60' Μουσταφίδης), Όμο, Σβόγιτς (78' Τσακόν), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Κοτζαμανίδης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep