Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Σολφερίνο οδηγό!

Τρίτη διαδοχική νίκη του Τυρνάβου, 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με χρυσή αλλαγή τον Σολφερίνο.

Άλμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού που του επιτρέπει να... κρυφοκοιτάζει και τα πλέι οφ έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (24/01) ο Τύρναβος. Οι γηπεδούχοι στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 53' λόγω της αποβολής του Σάββα και στο 66' σημείωσαν το 1-0.

Ο Ποκόνγκ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά σέντραρε και ο Νταμιάν Σολφερίνο με κεφαλιά - ψαράκι βρήκε δίχτυα αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μιλουτίνοβιτς στο 5', ενώ η Αναγέννηση που ρίσκαρε μετά το γκολ που δέχτηκε, πίεσε και στο 83' ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου. Όπως φάνηκε από το ριπλέι, οι «κιτρινόμαυροι» δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν. Ωστόσο, τα δεδομένα δεν άλλαξαν και πλέον η ομάδα της Καρδίτσας βρίσκεται σε τροχιά απευθείας υποβιβασμού...Βέβαια, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πρίφτης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ επαφής κεφαλιά του Στάμου και έσωσε την εστία του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (80' Ιβανίδης), Παπασάββας (46' Σολφερίνο), Ποκόνγκ, Ότα (62' Γεωργίου).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Οικονόμου, Στάμος, Παπαργυρίου, Νίκιτς, Κουλίδης, Μπιτέλης (70' Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Μαυριάς (70' Τζέκος), Παναγιωτόπουλος (65' Σαΐν).

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Στόικος (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep