Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε θέση... play off

O Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και πλέον βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βόλου δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της παρά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και με το τέλος του πρώτου γύρου βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off. Βέβαια απομένει η αναμέτρηση στην Ζάκυνθο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ για να κλείσει οριστικά το πρόγραμμα για το πρώτο μισό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, πάντως, ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση. Απείλησε την εστία του Κασμερίδη και είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους. Μια στιγμή, όμως, αρκούσε για να πάρουν προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι» και με μια ωραία προσπάθεια του Διαμαντόπουλου στο 38ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων τελείωσε με ωραίο διαγώνιο σουτ το άνοιγμα του Ρόκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκε καλύτερα η ομάδα της Καρδίτσας και έκανε φάσεις. Έφτασε κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Μαυριά, όμως δεν το κατάφερε και δέχθηκε το δεύτερο γκολ με τον Αλέξανδρο Νικολιά στο 70ό λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Μπάρμπας (30' Καρράς), Ρόκας (58' Τριανταφυλλάκος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (75' Μπαλντοβαλίεφ)

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου (82' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου (73' Τζέκος), Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (40' Βουτσιάς), Μπιτέλης, Μαυριάς, Παναγιωτόπουλος

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Κατσικογιάννης, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep