Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη ανάσα για Φωστήρα

Σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Άλιμο (1-0) για την ομάδα του Ταύρου με γκολ του Ράμα.

Σε μια οριακή αναμέτρηση για το μέλλον του ο Φωστήρας πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άλιμο, αφού η ομάδα του Ταύρου έβγαλε πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Φονέα πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους τους, έκαναν γεμίσματα στην περιοχή και πάλεψαν για να φτάσουν στο γκολ που ήρθε μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Σιώπης έκανε την σέντρα, ο Μουστόγιαννης άνοιξε στον Ράμα που ήταν μόνος πλάγια στην περιοχή, αλλά στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο Ποτουρίδης προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι μετά το δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας του Αλίμου έδιωξε στα πόδια του Ράμα που την έσπρωξε στα δίχτυα.

Μετά το 1-0 ο Φωστήρας συνέχισε την πίεση και δεν έδωσε χώρο στους «κυανόλευκους», με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές επικίνδυνες στιγμές. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 45ο λεπτό με κεφαλιά στο δοκάρι του Ιωάννου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κράτησαν την υπεροχή και είχαν περισσότερες καλές φάσεις για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μήτκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης (26' Βλάχος), Τεγούσης, Κακαράς, Σιώπης, Μουστόγιαννης (53' Σακελλαρίου), Ράμα (77' Μουκίδης), Ποτουρίδης.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου):Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (70' Ρούπι), Νικολόπουλος, Γαβρήλ, Γούλας (46' Κάρδαρης), Μπεριέξ, Παντελής (56' Σταύρου), Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κουτσογιάννος, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep