Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

(Κ)άσσος στο Καυτανζόγλειο!

Δίκαιη νίκη για τον Ηρακλή, που επικράτησε δύσκολα 1-0 του Αγροτικού Αστέρα με γκολ του Κάσσου.

Τρεις ακόμη πόντους πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Ηρακλής, ο οποίος μπροστά σε περίπου 5.000 οπαδούς του, επιβλήθηκε δύσκολα αλλά δίκαια με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα. Ο «γηραιός» ήταν ανώτερος των «σταχυοφόρων» και άξιζε τη νίκη, που πάντως ήρθε με άγχος.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να σκοράρει νωρίς και τα κατάφερε μόλις στο 8' με προβολή του Κάσσου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δίχως να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση, επέβαλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους. Πάντως, το συγκρότημα του Ευόσμου ήταν αυτό που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 34' όταν ο Κάθαριος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον, με τον τελευταίο να κερδίζει τη μεταξύ τους μονομαχία και να κρατάει το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πιο ενεργητικός σε σχέση με το πρώτο μέρος ωστόσο η εικόνα του ματς ουσιαστικά δεν άλλαξε. Ο Ηρακλής επιχείρησε να πετύχει και δεύτερο γκολ ώστε να «κλειδώσει» το τρίποντο αλλά παρότι δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, το 2-0 δεν ήρθε.

Στην αντίπερα όχθη, οι «σταχυοφόροι» αναζήτησαν την ισοφάριση, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία των γηπεδούχων, που καρδιοκτύπησαν μόνο στο 68' όταν ο Βελλίνης αστόχησε από κοντά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Στάμου, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (56' Ζιαμπάρης), Ρομάνο, Κάσσος, Σιατραβάνης (66' Τσιλιανίδης), Περόνε (83' Λουκίνας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης (76' Νταμαρλής), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Παλάσκας, Μίλιτς, Σαμουηλίδης, Πεεφ, Καθάριος (66' Βελλίνης), Χατζηλιάδης (84' Κρυστάλλης).

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep