Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φρένο»Τυρνάβου

Ο Τύρναβος «πάγωσε» στο 5’ των καθυστερήσεων το ΔΑΚ Λαμίας, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 94’, όμως λίγο πριν το φινάλε ο Τύρναβος… χτύπησε, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έβαλε «φρένο» στο σερί νικών του συλλόγου του Μπάμπη Τεννέ.  Είναι η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών στην έδρα της Λαμίας. Ο Γεωργίου με κοντινή προβολή στο 90+5’ έσωσε την παρτίδα για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι μετρούν τέσσερις βαθμούς σε δύο σερί εκτός έδρας ματς κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία.

Η Λαμία ευτύχησε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ, μόλις από το 9’ με σκόρερ τον Γκούρμα (κεφαλιά- ψαράκι). Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Τύρναβο στο πρώτο μέρος και μετά το γκολ έκανε διαχείριση του σκορ, κρατώντας το μέχρι το πρώτο 45άλεπτο. Οι Θεσσαλοί επιχείρησαν να αντιδράσουν. Μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του 32΄, όταν ο Κισκαμπάνης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπλάζιτς μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία χωρίς να φορτσάρει, θέλησε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Ο Τύρναβος απείλησε με τον Ντατίδη στο 51’ και τον Ιβανίδη στο 82’ και οι γηπεδούχοι το «πλήρωσαν» τελικά στο 90+5’, όταν ο Γεωργίου με προβολή έπειτα από γέμισμα του Σαμαρά έκανε το 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Αρκούδας (64' Φράγκος), Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Φατιόν, Μουμίν (55' Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης, Νεόφυτος (46' Γιενγκά), Γκούρμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου, Ζυγκερίδης (69' Σουλιώτης), Ντατίδης, Σαμαράς, Σολφερίνο (46' Ότα), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Ιβανίδης.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep