Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χορός στην βροχή για Καλλιθέα

Πρώτη νίκη (2-0) της Καλλιθέας επί της Επισκοπής σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο που δεν μπορούσες να παίξεις εύκολα ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Καλλιθέας φάνηκε να έχει αρκετό άγχος από τα πρώτα λεπτά στο ουδέτερο του Ταύρου, αφού ήθελε μόνο τη νίκη για να ανέβει στην βαθμολογία και μπορεί να καρδιοχτύπησε στο 15ο λεπτό με το δοκάρι του Δελήμπαση, αλλά στη συνέχεια της βγήκαν οι φάσεις και έβαλε βάσεις για το τρίποντο σε βάρος της Επισκοπής.

Η πίεση που ασκούσε η τυπικά γηπεδούχους έφερε αποτέλεσμα στο 36ο λεπτό, όταν ένα σουτ από τα όρια της περιοχής από τον Κατσικογιάννη κόνταρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια η Καλλιθέα αύξησε την πίεση της και αισθάνθηκε ακόμη καλύτερα όταν ο Μαραθιανός έφυγε από το γήπεδο στο 44ο λεπτό μετά απο δύο επιπόλαιες κίτρινες κάρτες.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε ιδιαίτερη δύναμη για ποδόσφαιρο, αφού και οι ποδοσφαιριστές είχαν κουραστεί και ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει χειρότερος. Ο Αρναρέλλης έκρινε το ματς στο 76ο λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και έγραψε το τελικό 2-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (70' Αριανούτσος), Μπέλης (62' Τσίπρας), Ρόχας (54' Αρναρέλλης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (65' Πετράκος), Πιθαρούλης (69' Βελωνάκης), Βιγιαφάνε (79' Λιονάκης), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep