Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παναχαϊκή... εκτός ορίων

Η ομάδα της Πάτρας πέρασε πάλι από τον Ταύρο, αυτή τη φορά με γκολ οφσάιντ, και έκανε το τρία στα τρία ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.

Μετά το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Φωστήρα στον Ταύρο με χέρι του Μαρουκάκη, τώρα ήρθε το γκολ από θέση οφσάιντ από τον Πατινιώτη, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα στο 5ο λεπτό πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σουτ την έστειλε στην ρίζα του δοκαριού και στη συνέχεια στα δίχτυα. Ο Φωστήρας που ήταν με την πλάτη στον τοίχο δέχθηκε την ψυχρολουσία από τα πρώτα λεπτά, κάτι που τον έκανε να έχει χειρότερη εικόνα στο ματς και κατάφερε να συνέλθει μετά το ημίωρο.

Η πίεση των γηπεδούχων στο τέλος του πρώτου μέρους έγινε πιο έντονη στο δεύτερο, όπου έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Τσεμπέσι στο 66ο λεπτό, αφού πρώτα ο Ράμα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η Παναχαϊκή που είχε δώσει γήπεδο έψαξε το δεύτερο γκολ που ήρθε τελικά από ωραία προσπάθεια του Μπαλού, ο οποίος έκλεψε την μπάλα και την "πρόσφερε" στον Μαρουκάκη στο 78ο λεπτό για να φτάσει στο 2-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Kριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης (73' Ν. Μπελέρης), Ψυχογιός (46' Σιώπης), Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα (82' Ποτουρίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Ντα Κόστα (60' Αναστασόπουλος), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Πατινιώτης, Μαρουκάκης (87' Χούσα), Ζλατκόφσκι (46' Σκερλετίδης), Χαρτσιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Κουράκης (Ηρακλείου) - Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep