Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μισό χέρι... για πρόκριση

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 στον Ταύρο του Φωστήρα, που έχει παράπονα για τη διαιτησία εξαιτίας του γκολ με το χέρι του Μαρουκάκη.

Σε μια αναμέτρηση που είχε αρκετή ένταση, η Παναχαϊκή έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τον Ταύρο χάρη στη δική της υπεροχή, αλλά και το λάθος του διαιτητή Φωτιάδη που δεν είδε πως ο Μαρουκάκης χρησιμοποίησε το χέρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 36ο λεπτό ο Ντα Κόστα έκανε την σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Μαρουκάκης έκανε το κοντρόλ με το δεξί πόδι, η μπάλα του έφυγε και χρειάστηκε το απλωμένο αριστερό χέρι του για να καταλήξει στα δίχτυα.
Ο διαιτητής, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το ματς στις κάμερες ο τεχνικός διευθυντής του Φωστήρα Θωμάς Σβαρνόπουλος, του είπε πως ήταν "μισό χέρι" χωρίς να καταλάβει και ο ίδιος τι εννοούσε.
Στη συνέχεια ο Φωστήρας πίεσε, πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Αναστασόπουλου, με την Παναχαϊκή να προσπαθεί να διαφυλάξει το αποτέλεσμα.
Ο Φωστήρας πίεσε, ανέβηκε και άφησε χώρους που εκμεταλλεύθηκε η Παναχαϊκή. Ο Στεργίδης στο 64ο λεπτό έδωσε στον επερχόμενο Πατινιώτη, που ακολούθησε την κούρσα του, και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μπίρης, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μπελέρης (67' Κανελλόπουλος), Ποτουρίδης, Κακαράς (18' Μεντί), Ράμα, Ματσούκας (29' Σιώπης), Μουστογιάννης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Κάργας, Άλλα, Ασίγκμπα, Πατινιώτης, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (68' Χούσα), Ζλατκόφσκι (46' Χαρτσιάς), Ντα Κόστα (75' Πλέγας), Μαρουκάκης
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Γεωργάκης, Καραλής (Ηπείρου)
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μουστόγιαννη για τον Φωστήρα.
85' καλή προσπάθεια με τον Πλέγα για την Παναχαϊκή
83' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μπίρη του Φωστήρα
75' ωραίο σουτ του Μαρουκάκη που προσπάθησε με λόμπα να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Φωστήρα, αλλά τελευταία στιγμή κατάφερε να δι΄ψξει.
64' ΓΚΟΛ 0-2 Ο Στεργίδης έκανε ακόμη μια κούρσα στην αντεπίθεση, αυτή τη φορά γύρισε την μπάλα στο πέναλτι που ήταν ο Πατινιώτης και με σουτ την έστειλ στα δίχτυα.
58' Ο Στεργίδης έφυγε στην αντεπίθεση για την Παναχαϊκή, αλλά δεν κατάφερε να περάσει την μπάλα στο πέναλτι.
57' Ο Μπαλού κάνει λάθος στην άμυνα, η μπάλα στρώθηκε στον Ποτουρίδη που έκανε το σουτ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής και έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κάργας.
55' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Γρομητσάρη του Φωστήρα
50' Ο Φωστήρας συνεχίζει την πίεση στην περιοχή της Παναχαϊκή που αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45'+1 ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Αναστασόπουλο της Παναχαϊκής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
45' Ο Φωστήρας μετά το γκολ έχει περισσότερη πίεση στην περιοχή της Παναχαϊκής και ψάχνει την ισοφάριση.
36' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωστήρα με το χέρι. Έγινε η σέντρα από αριστερά από τον Ντα Κόστα, αρχικά το κονρόλ με το πόδι από τον Μαρουκάκη και στη συνέχεια χτύπησε στο απλωμένο χέρι του για να μπει στα δίχτυα.
30' Η Παναχαϊκή έχει την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, αλλά υπάρχουν προσπάθειες και από τις δύο πλευρές.
18' Ο Κακαράς έφυγε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Μεντί

Last modified onΤρίτη, 28 Οκτώβριος 2014 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep