Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα χρειάστηκε ο Ηρακλής

Ο Γηραιός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, επικρατώντας 1-2 του Εθνικού.

Εξαιρετικά δύσκολο αποδείχθηκε το εμπόδιο του Εθνικού Σερρών για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός μπορεί να επικράτησε με 1-2, οι γηπεδούχοι ωστόσο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και πίεσαν πολύ τους Θεσσαλονικείς. Το μόνο που κατάφεραν, όμως, ήταν να μειώσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουβαλτσίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6', με τέρμα του Κυριακίδη. Το 0-2 έγινε στο 22' από τον Πασά και ενώ το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ηρακλή να κρατά με μεγάλη ευκολία το υπέρ του προβάδισμα. Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Την... αρχή έκανε ο Μπαρτολίνι που αποβλήθηκε στο 69' και τον ακολούθησε ο Κουκόλης. Η απόφαση του διαιτητή Γρατσάνη, πάντως, ήταν λανθασμένη σε ό,τι έχει να κάνει με τον παίκτη του Εθνικού.
Όπως και να 'χει, ο Ηρακλής έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός έμεινε χωρίς βαθμό και ξεχνάει την πρόκριση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83' Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46' Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46' Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Πουρτουλίδης (62' Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46' Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71' Στάμου), Κασσός.
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

90'+3' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Λαδά για καθυστέρηση

83' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Πασά του Ηρακλή

80' ΚΟΚΚΙΝΗ με δεύτερη κίτρινη στον Κουκόλη για μαρκαρισμα στον Πασά, με δέκα πλέον συνεχίζουν και οι δύο ομάδες.
69' ΚΟΚΚΙΝΗ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι που αποβάλλεται και ο Ηρακλής συνεχίζει με δέκα.

67' Καλοτραβηγμένο σουτ του Πάλλα, η μπάλα πέρασε μερικά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

62' Ο Τόσκας γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα

55' ΓΚΟΛ 1-2 για τις Σέρρες. Ο Τσουβαλτσίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Λαδά.

50' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Κουκόλη του Εθνικού Σερρών. 

46' Ο Αγγελούδης πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή και αριστερά, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε με το κεφάλι ο Παναγιωτίδης.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45'+2' Kίτρινη κάρτα στον Βαλεριάνο

42' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Μπαρτολίνι για φάουλ στον Πάλλα.

28' Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα ο Ηρακλής είναι μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας δεν έχει απειληθεί καθόλου από τις Σέρρες.

22' ΓΚΟΛ 0-2 για τον Ηρακλή. Από γύρισμα του Αγγελούδη από τα δεξιά, ο επερχόμενος Πασάς με πολύ δυνατό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

16' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Τόσκα για σκληρό μαρκάρισμα στον Τσουβαλτσίδη

6' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Ηρακλή. Ο Πουρτουλίδης σούταρε, ο Κυριακίδης έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης)Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83' Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46' Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46' Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος)Λαδάς, Πουρτουλίδης (62' Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46' Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71' Στάμου), Κασσός.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων)

Last modified onΤρίτη, 28 Οκτώβριος 2014 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep