Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τράβηξε... περόνη κορυφής

Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) και πάτησε κορυφή μαζί με ΑΕΛ και Ζάκυνθο.

Μετά τη νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού, ο Ηρακλής χρειαζόταν και το τρίποντο ψυχολογίας με τον Ολυμπιακό Βόλου για να δείξει πως θα είναι το αφεντικό στον Βόρειο όμιλο της Football League. Όπως είχε κάνει, λοιπόν, στην Κατερίνη, έτσι και στο Καυτανζόγλειο τα κατάφερε με γκολ του Περόνε στο 66ο λεπτό έπειτα από μπαλιά του συμπατριώτη του Ρομάνο.

Ο «Γηραιός» ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στα καρέ τους, έκανε φάσεις που δεν μπόρεσε να τελειώσει και έτσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος, η θεσσαλική ομάδα μπήκε με περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο, πίεσε τον Ηρακλή στην κόντρα και δημιούργησε κινδύνους, αλλά η απάντηση ήρθε από ωραία ενέργεια του Ρομάνο και όμορφη ενέργεια του Περόνε στην αντίπαλη περιοχή. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» έστρωσε την μπάλα μπροστά του και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα, αφού στη συνέχεια η ομάδα του Βόλου δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι παρά την επιθετική της προσπάθεια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Περόνε, Ρομάνο, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (92' Σμίλτος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (73' Πασάς), Τσιλιανίδης (82' Κυριακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας (72' Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρτίνες, Πινάρες, Μπίτανγκ (81' Θέος), Μέζα (63' Νικολιάς), Κούτσι.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Διπλάρης (Καρδίτσας), Τζιαμπάσης (Κοζάνης)

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep