Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κυρίαρχη και απόλυτη ΑΕΛ

Το 3-0 επί του Αγροτικού Αστέρα ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το αποτέλεσμα, αλλά η ΑΕΛ έδειξε στον Εύοσμο δυνατότητες για ακόμη πιο μεγάλες εμφανίσεις.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στον Εύοσμο, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, να ψάξει τις φάσεις και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Αυτό συνέβη στο 36ο λεπτό, όταν ο Περίκο άνοιξε για ακόμη μια φορά τον δρόμο για τη νίκη και με ωραίο σουτ στην γωνία του Ταταρίδη έδωσε το πρβάδισμα στους «βυσσινί».

Η πίεση των «σταχυοφόρων» συνεχίστηκε, αλλά αυτό έδωσε περισσότερους χώρους στη θεσσαλική ομάδα και έτσι οι αντεπιθέσεις της ήταν πάντα πιο επικίνδυνες. Ο Καρακατσάνης στο 60' είχε την φάση του αγώνα με σουτ στην κίνηση που έσωσε ο Αποστολίδης και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, για να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ΑΕΛ ο Περίκο στο 76ο λεπτό με το δεύτερό του τέρμα, μετά από σουτ στο δοκάρι του Βερδού.

Ο Πινδώνης, όπως και στο ματς της πρεμιέρας, έκλεισε το σκορ και έγραψε το 3-0 για την ΑΕΛ που ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και 5-0 γκολ.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας (80' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης (46' Αθανασιάδης), Καθάριος (62' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ.

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης (79' Φορνέρ), Μούτσα (64' Καρανίκας), Περίκο, Βερδού (87' Μελισσάς).

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Κωτούλας, Σάββας (Σερρών)

 

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep