Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοστη ισοπαλία

Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβος έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.

Ενώπιον 1.500 οπαδών, Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε την φλύαρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, με τον Τύρναβο, εν τούτοις, να είναι καλά στημένος αμυντικά και να έχει την πιο κλασική φάση του αγώνα με το δοκάρι του Μιλουτίνοβιτς στο 39’. Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε μόλις στο 26’ με την καρφωτή κεφαλιά του Τζέκου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 39’ ο Μιλουτίνοβιτς έπιασε το μακρινό δυνατό σουτ, ωστόσο, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσάμη. Νωρίτερα, στο 28’, ακυρώθηκε γκολ του Ζυγκερίδη ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε φλύαρη υπεροχή, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα. Δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία και από τις δύο ομάδες, με μοναδική αυτή του 49’ με το σουτ του Ρόβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας (75' Μπιτέλης), Χατζηρίζος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Μίχος, Γκουγκούδης, Βουτσιάς (66' Υφαντής), Μπουντούρης (84' Κουλίδης), Νίκιτς, Τζέκος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Πεχλιβανοπουλος, Ζυγκερίδης (58' Γεωργίου), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Τσούκαλος (63' Κισκαμπάνης), Σολφερίνο (72' Σκαθαρούδης).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep