Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ισοπαλία από την... αρχή

Το 1-1 ανάμεσα σε Άλιμο και Πανηλειακό διαμορφώθηκε στο 14ο λεπτό και δεν άλλαξε έως το τέλος.

Ο Άλιμος κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να προηγηθεί στο σκορ στην αναμέτρηση της Καισαριανής από αδράνεια της άμυνας του Πανηλειακού, που άφησε μόνο τον Ηλία Ιωάννου στο κέντρο της περιοχής, και βρήκε δίχτυα με διαγώνιο σουτ. Η ομάδα του Πύργου, όμως, είχε γρήγορη αντίδραση, ισοφάρισε με σουτ του Τσίτα έπειτα από σέντρα - σουτ του Δημητρουλόπουλου και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές.

Φυσικά, το αποτέλεσμα μόνο επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Πανηλειακό, αφού είχε χαρακτηριστεί μεγάλο αουτσάιντερ λόγω των πολλών προβλημάτων και της μετ' εμποδίων προετοιμασίας με το 11ήμερο ρεπό.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού είχαν πιο καλή ανάπτυξη, γυρνούσαν την μπάλα έξω από την περιοχή του Αλίμου, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στις φάσεις που δημιούργησαν. Από την άλλη πλευρά, η τυπικά γηπεδούχος κράτησε πιο σωστά την άμυνά της, είχε καλές επεμβάσεις και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα. Στο τέλος οι δύο αντίπαλοι δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν, ενώ ο τεχνικός του Πανηλειακού έκανε μόλις μια αλλαγή στο ματς. Ο Πανηλειακός στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Μπουντόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μανωλιάδης (67' Γούλας), Καραμέρης, Παντελής (84' Σαγανάς), Ιωάννου, Μπεριέξ, Σιμάο (61' Μουρ)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούκα Καβάλο): Γκίνης, Μπαξεβάνου, Γεωργόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπουντόπουλος, Νικολόπουλος, Φορτούνης, Γραϊκός, Τσίτας, Εμμανουήλ (85' Πούρνος), Κασνέτση.
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου, Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep