Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το... ρόπαλο το είχε ο Μανίκας

Ο Ηλίας Μανίκας πέτυχε το γκολ που έκρινε την έκβαση του φιλικού αγώνα Ο Ηλίας Μανίκας πέτυχε το γκολ που έκρινε την έκβαση του φιλικού αγώνα

Ο Πιερικός επιβλήθηκε 1-0 του Ηρακλή σε ματς με ένταση. Χτύπησε ο Μπαρτολίνι.

Με γκολ του Μανίκα, ο Πιερικός αναδείχθηκε νικητής με 1-0 στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον υστερήσαντα Ηρακλή, το οποίο διεξήχθη στην Κατερίνη.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στο 16'. Ο Αργεντινός αμυντικός του Ηρακλή χτύπησε στο δεξί γόνατο (όχι σε αυτό που έχει κάνει επέμβαση) έπειτα από σύγκρουση με τον Μυστακίδη και αντικαταστάθηκε. Αρχικά, εκφράστηκαν φόβοι ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό εντούτοις το ιατρικό επιτελείο εμφανίζεται καθησυχαστικό. Ωστόσο, η σοβαρότητα της κατάστασης θα ξεκαθαίσει από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί την Πέμπτη (21/8).

Παράλληλα, στο τέλος της συνάντησης, ο Καλφούντζος δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης από τον Κοντούλη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το γεγονός πυροδότησε ένταση και σημειώθηκαν αψιμαχίες.

Από εκεί και πέρα, στα καθαρά αγωνιστικά, ο Πιερικός απείλησε στο 15' με φάουλ του Μανίκα που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Χουάντερσον και άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντέδρασε στο 40' αλλά το σουτ του Κάσσου από πλεονεκτική θέση, πέρασε άουτ, ενώ άστοχος ήταν και ο Λουκίνας στο 52'. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία των «μελανόλευκων», οι οποίοι κράτησαν υπέρ τους σκορ ως το σφύριγμα της λήξης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογεώργος (46' Παπατολίκας), Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντζίδης (66' Νικολίτσης), Ντόσης, Ελιομάρ (61' Κόιτς), Σπάσιτς (70' Παλιάτσος), Κατσιαμίτας (46' Μιχαηλίδης), Μυστακίδης (61' Μάρκοβιτς), Μπουζούκης (74' Μουλτσάν), Μανίκας (85' Κοντούλης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80' Μουχάλης), Βαλεριάνος (61' Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (17' Τόσκας, 81' Στεφανίδης), Τόσκας (79' Σμίλτος), Ιντζόγλου (46' Τσιλιανίδης), Πουρτουλίδης (75' Κυριακίδης), Ρομάνο (64' Ζιαμπάρης), Πασάς (46' Καλφούντζος), Κάσσος (46' Σιατραβάνης), Λουκίνας (70' Ζαμπάζης).

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep