Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη... ηθικού ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 την Ένωση Ερμιονίδας.

Παρουσία περίπου 200 οπαδών που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (20/08) στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 την Ένωση Ερμιονίδας, σε ένα τεστ δοκιμών και για τις δύο ομάδες ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στο Κύπελλο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν ευκαιρίες με τον Βλαχόπουλο στο 28' και τον Σβόγιτς στο 31', όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χάρη σε μία στημένη φάση στο 50' έφτασε στην επικράτηση.

Ο Βάντερσον εκτέλεσε φάουλ και ο Χατζής από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Πουρή και διαμόρφωσε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, έγιναν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να λείψουν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος (62' Πίκτας), Χατζηζήσης (69' Ντούνης), Γκόλιας (62' Βασιλαντωνόπουλος), Κύργιας (69' Κοτσώνης), Γεωργίου (46' Καρακώστας), Χατζής, Ηρακλής (46' Βάντερσον), Φαρινόλα (69' Φουκαράς), Νανία (Λαγός), Γκονζάλες (69' Ξαγοράρης, 81' Ψύρρας), Κυβελίδης (59' Ανγκούλο).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός (46' Πουρής), Μουσταφίδης (68' Σκεντεράι), Λίτσης (56' Σαμαράς), Τζανής, Ιασωνίδης (64' Κολόκας), Κιοσσές (73' Σχοινάς), Σβόγιτς (59' Συμελίδης), Στοϊμίροβιτς (46' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς (73' Ευθυμιάδης), Καραδέμητρος (46' Ταπέ), Βλαχόπουλος (46' Γυφτοκώστας).

* Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Ιωάννου, καλωσόρισε τους ποδοσαιριστές της ομάδας με αφορμή το πρώτο φιλικό στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep