Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ζωντανό το όνειρο στα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον είναι στις θέσεις της κορυφής τέσσερα βήματα πριν το τέλος.

Η ομάδα της Εύβοιας επέστρεψε στις νίκες χάρη στα γκολ του Κρητικού και του Μπουμάλ και αν δεν είχε τις απώλειες βαθμών από τα γκολ στις καθυστερήσεις (απέναντι σε Φωστήρα, ΑΟ Χανιά) θα είχε και απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Αυτή τη φορά εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες του Αιγινιακού, έκανε γκολ τις δύο από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έδωσε στον Λιόλιο τον ρόλο του μοιραίου.

Ο αμυντικός του Αιγινιακού είναι εκείνος που έκανε το λάθος στην απομάκρυνση της μπάλας με την έναρξη του δευτέρου μέρους και έτσι ο Παλαιολόγος έκανε πάλι πάσα στον Κρητικό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 47ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο η άμυνα των φιλοξενούμενων συνέχισε τα λάθη και πάλι από ένα του Λιόλιου που έχασε την μπάλα στο κέντρο ήρθε το δεύτερο τέρμα που σφράγισε τη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών από την πάσα του Γκεμίση και το ωραίο πλασέ με το αριστερό του Μπουμάλ.

Η ΕΞΛΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης (82' Β. Πατσατζόγλου), Τσιμότζι (31' Τσούτσης), Γκμπαγκουιντί (69' Οχάντζα), Κρητικός

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης (75' Καρλάο), Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Σαμαράς, Χατζής, Λαζαρίδης (66' Μπελόν), Λιόλιος, Πέντα, Μανζάνο (68' Ζούρκος), Γκέσιος. Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καραβασίλης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep