Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 4-0 τον Φωστήρα και επανήλθαν στις επιτυχίες.

Επιτέλους τρίποντο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Τελευταία φορά που πο «ερυθρόλευκοι» νίκησαν ήταν στις 8 Απριλίου με την Κέρκυρα. Φτάσαμε 15 Μαΐου για να πανηγυρίσει η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία στο ματς με τον Φωστήρα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση με 4-0. Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς γκολ, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ξεσπάθωσαν σε βάρος της ομάδας του Ταύρου και πλέον βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Νικολιάς, στο 28' ο Ιωάννου έγραψε το 2-0, ενώ στο 30' ο Μπρέσκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, επρόκειτο για ένα πολύ κακό ματς, χωρίς τέμπο και χωρίς φάσεις. Το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Κολημήτρα στο 90' είχε σαν αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 4-0. Από την άλλη ο Φωστήρας δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Ζέρης, Παπανικόλας, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Ρόκας (46' Κολημήτρας), Μπρέσκα (58' Κόμνος), Μόνχε (46' Ντινόπουλος), Νικολιάς, Ιωάννου.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ-Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Τασουλής, Κακαράς, Τεγούσης (56' Λεοντίου), Ζιαμπάρης, Μουστόγιαννης (80' Θ. Μπαστάνης), Γκίνο, Εμέκα, Γ. Μπαστάνης (56' Μακρίδης), Σεχολάρι.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep