Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι Φονέας στο τέλος

Ο Ηρακλής Ψαχνών δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) πάλι στο τέλος από τον Φωστήρα και έχασε από τα χέρια του δύο βαθμούς ανόδου.

Η ομάδα της Εύβοιας έκανε την καθιερωμένη της εμφάνιση. Δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τον Φωστήρα να έχει κλείσει τους διαδρόμους. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Μπουμάλ και από εκεί και πέρα κρατούσαν τον ρυθμό και το αποτέλεσμα. Αυτά μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Φωστήρας πίεσε και σε μια εκτέλεση κόρνερ ο Γιώργος Λύρας από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ. Αυτό το γκολ του Φωστήρα ξύπνησε τον εφιάλτη της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου με γκολ στις καθυστερήσεις η ομάδα του Ταύρου κέρδισε τον Ηρακλή Ψαχνών εντός έδρας με 1-0 και μπήκε από το "παράθυρο" στα play off.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε την μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν έκανε όμως πολλές φάσεις και έφτασε στο γκολ με τον Μπουμπάλ στο 49ο λεπτό. Στους πανηγυρισμούς παραλίγο να δει κόκκινη κάρτα το Παληγεώργος που έπεσε πάνω στον προπονητή του Φωστήρα και την γλίτωσε επειδή... είπε πως πήγαινε να πανηγυρίσει με τους φανατικούς της ομάδας της Εύβοιας. Τελικά ο Ηρακλής Ψαχνών πλήρωσε την αδράνεια και το ότι δεν σιγούρεψε τη νίκη με δεύτερο γκολ, παρότι όλες οι αλλαγές του προπονητή του, Θωμά Γράφα, ήταν με επιθετικούς ποδοσφαιριστές.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Aθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, X. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (46' Γκεμίσης), Τσούτσης (62' Σταματής), Γκμπαγκουιντί, Μπουμάλ (83' Ντελέκος), Κρητικός.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Γκίνο, Κακαράς, Τεγούσης (62' Σμυρλής, 74' λ.τ. Λεοντίου), Μουστόγιαννης, Γ. Μπαστάνης (71' Λύρας), Σεχολάρι.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάιος 2014 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep